Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει στην Κύπρο ο Καλτσάς;

Ο Νίκος Καλτσάς φαίνεται να έχει προταθεί στην Ομόνοια. Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας είναι λογικό πως θα φέρει λύσεις γνώριμες στο Κυπριακό κοινό στην Ομόνοια από την Ελληνική αγορά. Ο ποδοσφαιριστής τις περασμένες μέρες πάντως έπαιξε και στο μεταγραφικό
ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Πρόκειται για 28χρονο Βεροιώτη μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνίζεται με αρκετή άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βέροια ενώ για μια χρονιά αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό με 20 εμφανίσεις και πέντε γκολ.
Από το καλοκαίρι του 2016 βρίσκεται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα. Ο ποδοσφαιριστής ξανά συνεργάστηκε με τον προπονητή της Ομόνοιας για κάποιους μήνες το 2015 στην κοινή παρουσία τους στον Παναθηναϊκό καθώς τον απόκτησε με προσωπική του επιλογή από την Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ