Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσφυζε από κίνηση και ζωή σήμερα η Βέροια

Κυριακή σήμερα και η Βέροια «λούστηκε» με έναν υπέροχο ανοιξιάτικο ήλιο. Η πόλη από νωρίς το πρωί έσφυζε από ζωή και από κίνηση, με χιλιάδες κόσμου να βολτάρουν στο κέντρο, για να απολαύσουν τον καφέ τους, τον περίπατό τους, να λιαστούν ή να ρεμβάσουν σε κάποιο παγκάκι με θέα τον ροζ κάμπο της Βέροιας. Κατά τη βόλτα μας στο κέντρο, συναντήσαμε και πάρα πολλούς επισκέπτες, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, που είχαν καταφθάσει στην πόλη μας με λεωφορεία και με ΙΧ, για Κυριακάτικη βόλτα και για εκδρομή, με αφορμή δυο event που διοργανώθηκαν στη Βέροια, αλλά και τριήμερες εκδρομές σχολείων.
Η ποδηλατάδα και ο περίπατος στον κάμπο με τις ανθισμένες ροδακινιές που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας και ο διαγωνισμός Veria Dance που διοργανώθηκε το τριήμερο από την ΚΕΠΑ, έφεραν πολλούς επισκέπτες στην πόλη μας. Ποδηλάτες κάθε ηλικίας και οικογένειες με μικρά παιδιά που φόρτωσαν τα ποδήλατά τους στα ΙΧ και έφτασαν για το ΣΚ στη Βέροια, μεγάλες παρέες εφήβων χορευτριών με μπαλετικούς κόστους και ομοιόμορφες πλεξούδες, δεκάδες μαθητές με τους καθηγητές τους που έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο μπαλκόνι της Ελιάς, ήρθαν να προστεθούν στους Βεροιώτες που βγήκαν στην πόλη για την Κυριακάτικη βόλτα τους. 
Το πάρκο της Ελιάς γέμισε από κόσμο που καθόταν στο γρασίδι, στα παγκάκια ή δοκίμαζε τα όργανα γυμναστικής στους Αγίους Αναργύρους, ενώ οι καφετέριες και οι ταβέρνες πρέπει να ήταν σήμερα... sold out! Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι επισκέπτες, γύρισαν πίσω με εκατοντάδες εικόνες και φωτογραφίες από τις ανθισμένες ροδακινιές και τον απέραντο ροζ κάμπο της Βέροιας και ελπίζουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παραμονή τους στην πόλη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ