Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Η Βέροια θα κατακτήσει τους στόχους της»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας, μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου, αλλά και την ήττα του Παλαιοχωρίου μέσα στην έδρα του με 1-2 από την Τρίγλια, τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία και ότι είναι αισιόδοξος πως θα
κατακτήσει την κορυφή. Άλλωστε, η «Βασίλισσα» έχει αποσπαστεί 4 βαθμούς από τους διώκτες της και μοιάζει πλέον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου. Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στον Λαγκαδά. Το μυαλό μας είναι εκεί, με συγκέντρωση και πειθαρχία για να πετύχουμε μια ακόμη νίκη.
Ούτε ενθουσιαζόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Έχω πει πολλές φορές ότι θα φτάσουμε στον στόχο και θα κάνουμε την αξιολόγηση στο τέλος για το τι κάναμε. Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα πλεονέκτημα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αν κερδίζεις κάθε Κυριακή. Το ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, είναι ανταγωνιστικό, γι αυτό θέλουμε η ομάδα μας να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό. Είμαι αισιόδοξος πως η Βέροια θα κατακτήσει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ