Quantcast

http://picasion.com/

Γκίμας: «Είμαστε ομάδα»

Μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου μέσα στον Μακεδονικό, ο Δημήτρης Γκίμας εμφανίστηκε χαρούμενος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Ο έμπειρος τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και μοίρασε συγχαρητήρια.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στη γενναία ομάδα του Μακεδονικού στον κοουτς και τους ανθρώπους της ομάδας. Επίσης συγχαρητήρια στους διαιτητές κυρίους Ντούρα και Δημάδη που είχαν να διαχειριστούν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μας για πολλούς λόγους.
Θα αναφέρω μόνο ότι οι αθλητές μας έδειξαν σθένος κι αγάπη για την ομάδα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Φώτη Καβαργύρη και στον Γιώργο Πονόπουλο. Οι αθλητές γνωρίζουν γιατί. Επίσης το κίνητρο της νίκης μας το έδωσε ο πρόεδρος Ηλίας Λαζος. Τον ευχαριστούμε πολύ. Είμαστε ομάδα. Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στη Βέροια. Όλοι οι πιστοί μας φίλοι κοντά στην ομάδα μας την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ