Quantcast

http://picasion.com/

Τους πρόσφυγες στη Βέροια επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας

Τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και τη δομή φιλοξενίας προσφύγων Βέροιας, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 12/3 ο Άγγελος Τόλκας. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Ημαθία, έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του. Κατά τη
συνάντησή του με τον Προϊστάμενο της Α/θμιας Εκπαίδευσης Διονύση Διαματνόπουλο, ενημερώθηκε σχετικά με το πρόγραμμα και τον αριθμό των προσφύγων μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας, καθώς και για τις προτάσεις βελτίωσης της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το 16ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, όπου εκεί, οι 12 πρόσφυγες μαθητές που υποστηρίζονται στην Τάξη Υποδοχής του Σχολείου καλωσόρισαν τον Υφυπουργό με ελληνικά τραγούδια και του χάρισαν ζωγραφιές. 

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα, όπου λειτουργεί παράρτημα Νηπιαγωγείου με 20 νήπια. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του Κέντρου, τους εκπροσώπους των ΜΚΟ, από τον Αστυνομικό Δ/ντή Ημαθίας και τον Ταξίαρχο του Στρατού για τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων και τα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν. Δείτε φωτογραφίες:





8 σχόλια:

  1. Δέν ὑπάρχουν πρόσφυγες, λαθρομετανάστες, ἰσλαμιστές εἰσβολεῖς/ἔποικοι εἶναι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Einai pou eisai xristianos kai tetoia presvevei h thriskia sou...

      Διαγραφή
    2. γιατι;; τι ειναι;;; προσφυγες;; προσφυγες ειναι αυτοι που καταφευγουν στις διπλανες περιοχες-χωρες απο τις δικες τους, στις οποιες γινεται πολεμος, για να σωθουν. αυτους πραγματι, πρεπει να τους βοηθαμε και ειναι ΄΄ιεροι΄΄. ολοι ομως οσοι φτανουν στην σχετικα μακρινη Ελλαδα και θελουν να φτασουν στις ακομα πιο μακρινες σουηδια και γερμανια πως γινεται να ειναι προσφυγες;;;;

      Διαγραφή
  2. Τόλκα μου θυμίζεις τα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ, μετά πάλι στην αφάνεια.Έτσι είναι η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ρε ψεματα λεει ο παραπανω φιλος!! Σε σενα το λεω που λες γιατι θρησκεια γιατι κανενας καρεκλοκενταυρος συρηζεως δημοσιος υπαληλος βολεμενος εισαι!! Τη ειναι ρε!!! Λαθρομεταναστες που οταν ερθει η ωρα θα παρουν οπλα στα χερια τους και θα μας σφαζουν σαν τα αρνια!! Ξυπνα αδρερφε γιατι πρωτα την οικογενεια σου θα βαλουν κολοχερο και εσυ θα καμαρωνεις!!! Τομαρια με συγκεκριμενο ρολο ειναι που οταν ερθει η ωρα θα τον παιξουνε!!! Ξερω τη θα πει το σκατοσυνφη σου!! Οτι ειμαι χρυσαυγητης!!! Εθνικιστης!! Φασιστας!! Κανενας λογος για ενα πατριωτη που αγαπαει υπερβολικα την πατριδα του και τη νιαζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τίποτας που έγινε υφυπουργός για ένα τρίμηνο. Ας ψάξει να βρει ψήφο στις επόμενες εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο,τι προλαβουμε, Άγγελε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ