Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ο Πλάτανος»: Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην Κεντρικής που ψάχνεις να κάνεις στέκι!

Και ΟΤΕ TV - NOVA για τους αθλητικόφιλους
Ψάχνεις ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο; Λατρεύεις το τσίπουρο και τη γράπα; Σου αρέσει το καλό φαγητό; Δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά και θέλεις να είσαι στο κέντρο της πόλης; Τότε η καλύτερη λύση για σένα και την παρέα σου είναι το γνωστό μεζεδοπωλείο
«Ο Πλάτανος» στην Κεντρικής (απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη). Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα παραδοσιακά μεζεδοπωλεία να έχουν χάσει λίγο το χαρακτήρα τους, ο «Πλάτανος» όμως κρατάει ακόμα τη γεύση, την ποιότητα και την ατμόσφαιρα και αποτελεί ένα κλασσικό και οικονομικό στέκι για αυτό που λέμε «για καλό φαγητό». 
Σπιτικό φαγητό, πιάτα της ώρας, υπέροχοι μεζέδες, καταπληκτικό τσίπουρο και γράπα και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές! Ονειρεμένα κρεατικά, με ποιότητα και νοστιμιά που δεν υπάρχει... της ώρας, ζυγούρι, κότσι και άλλα μαγειρευτά, ζουμερό και ευωδιαστό κοτόπουλο φιλέτο με κεφαλοτύρι, αφράτα μπιφτεκάκια, θεϊκή πανσέτα, εξαιρετικά σουβλάκια, πεντανόστιμα και ελαφριά λουκάνικα και άλλα της ώρας, όλα απίστευτης νοστιμιάς! Αν έχεις δοκιμάσει ξέρεις τι εννοούμε!
Για να μην πιάσουμε τα ορεκτικά και τους μεζέδες του... Τον ξακουστό μπάτζο σαγανάκι με αυγό, τον παραδοσιακό φασουλονταβά, μελιτζάνα ψητή γεμιστή, τις τηγανιτές του πατάτες (ναι! τις τονίζουμε!) και ποικιλία από σαλάτες και μεζεδάκια.

Και αγώνες για τις παρέες!
Όσο για τους λάτρεις των αθλημάτων, το μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος» διαθέτει ΟΤΕ TV και NOVA, όπου μπορείτε, απολαμβάνοντας το τσιπουράκι σας, να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες, όλων των αθλημάτων. 

Μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος»
Κεντρικής 39, Βέροια
(απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη)
Τηλ. 2331028668 & 6982 537 114









Παραδοσιακός φασουλονταβάς




Ο... πολύ δυνατός μπάτζος σαγανάκι με αυγό


Και αυγά με πατάτες... Τι μας θύμισες τώρα!

Την ποιότητα θα την καταλάβετε και από τις πατατούλες του... Φρέσκες κομμένες στο χέρι και καλοτηγανισμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ