Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτροπή για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας συγκροτήθηκε στη Βέροια


Ποιοι την απαρτίζουν
Τριμελής Διοικούσα Επιτροπή του 1ου Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΤοΠΦΥ) Ημαθίας συγκροτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έπειτα από απόφαση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, καρδιολόγος και μέλη της, ο υπεύθυνος για την Επιστημονική λειτουργία του ΚΥ Βέροιας, με αναπληρωτή τον αναπληρωτή Υπεύθυνο και ο Θεόφιλος Κορωνάς, ως εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας, με αναπληρώτρια την κ. Παπαϊωάννου Μαρία. Η θητεία των μελών είναι τριετής και άμισθη. 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τσαπαρόπουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, θέλοντας να ενημερώσει το Σώμα για τη συγκρότηση της Επιτροπής, η πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, στο Κέντρο Υγείας Βέροιας. Κατά την πρώτη συνεδρίαση, όπως ανέφερε, αναδείχθηκαν προβλήματα στο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ενώ έγινε ένα πρώτο βήμα για τη συνάντηση όλων των φορέων και ένα κοινό πεδίο συνεργασίας των κρατικών και δημοτικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ