Συνάντηση για την Διεπαγγελματική Φέτας είχε στην Αθήνα ο Στέργιος Κύρτσιος

Τι συζήτησε με τους αρμόδιους ο Βεροιώτης πρόεδρος των Κτηνοτρόφων
Συναντήσεις με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτη, την Υφυπουργό υπεύθυνη για θέματα κτηνοτροφίας κα. Τεληγιορίδου, τον Υφυπουργό για θέματα Γεωργίας κ. Κόκκαλη και αρμόδιο για την προβολή και προώθηση των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων στο εξωτερικό (μέσα σε αυτά και η φέτα) καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Κατή, είχε στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Βέροιας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Στέργιος Κύρτσιος.

Με τον κ. Αραχωβίτη και την κα. Τεληγιορίδου συζητήθηκαν η πορεία της Διεπαγγελματικής Φέτας όπου συμφωνήθηκε ότι εντός δεκαπενθημέρου θα υπογραφεί η ίδρυση της καθώς επίσης και η πορεία των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης όπου αναμένονται και οι φάκελοι Περιφερειών Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας για να ολοκληρωθούν.

Επίσης συζητήθηκε η πορεία των πληρωμών των εξισωτικών 2013 και 2014 και του καταρροϊκού πυρετού στη Θεσσαλία όπου αναζητούνται χρήματα από Εθνικούς Πόρους καθώς και η συνδεδεμένη στα αιγοπρόβατα να αναμένεται λίγο πριν το Πάσχα και με το ποσό να κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα.

Τέλος στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Κατή τονίστηκε πως η πορεία των ελέγχων βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ