Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέντε «Τζώνηδες» από τη Βέροια πήγαν στο «Ρουκ Ζουκ»

Στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια, συμμετείχαν την Τετάρτη 13/2 πέντε φίλοι από τη Βέροια. Ο Γιώργος που είναι Dj, ο Κώστας ο Φιλόλογος και δημιουργός του γνωστού άσματος «Ο Καντηλανάφτης», ο Παναγιώτης ο εγωιστής Μπάρμαν, ο ερωτευμένος
Ανδρέας, υπάλληλος κατασκευαστικής και ο Κώστας, ζηλιάρης φουλ και αδελφός και συνάδελφος του Ανδρέα, ονόμασαν την ομάδα τους «Τζώνηδες», γιατί, αν και κανένας Γιάννης στην παρέα, φωνάζουν εδώ και χρόνια ο ένας τον άλλον Τζώνη... για ευκολία! 
Οι «Τζώνηδες» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, βρίσκοντας σε κάθε γύρο που ακολούθησε περισσότερες λέξεις από την αντίπαλη ομάδα, κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, να κερδίσουν 2200€ και να ανανεώσουν το ραντεβού της με τη Ζέτα στο σημερινό επεισόδιο. Δυστυχώς σήμερα οι δρόμοι τους με τη Ζέτα χώρισαν, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη νέα ομάδα και να περάσουν τελικό. Δείτε φωτογραφίες και τα δύο επεισόδια που συμμετείχε η παρέα από τη Βέροια:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ