Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο στην Εγνατία Βέροιας - Θεσσαλονίκης: Έσκασε το λάστιχο και «καβάλησε» τη νησίδα!

Άγιο είχε ο οδηγός οχήματος που κινούνταν το πρωί της Τρίτης 29/1 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης και χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατέληξε στη διαχωριστική νησίδα. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Πλατάνου Ημαθίας λίγο πριν την έξοδο του κόμβου Νησελίου, όταν
ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, έσκασε το λάστιχο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καβάλησε» τη νησίδα. Ο οδηγός του οχήματος επέβαινε μόνος του στο αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία του. Άγιο είχαν και οι διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί, καθώς στο τροχαίο δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα. 
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας που απέκλεισε την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μέχρι την περισυλλογή του αυτοκινήτου από όχημα της οδικής βοήθειας. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες alexandreia-gidas.gr από το σημείο:







1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα!

    Λίγο πριν την έξοδο του κόμβου Νησελίου ... Χμμμ!!

    Εκεί τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, έπαθα συνολικά τρεις φορές λάστιχο, πάντα από την ίδια μεριά του συνοδηγού και πάντα πηγαίνοντας προς Θεσ/κη!!! Το λάστιχο ξεφούσκωνε πολύ γρήγορα πάνω στην στροφή προς Θεσ/κη και επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω εκεί πάνω, το πατούσα αναγκαστικά και το κατέστρεφα μη μπορώντας αλλιώς! Πάντα στο ίδιο σημείο ... Και τις τρεις φορές αγόρασα καινούργιο λάστιχο!!! (Τυχαίο;)

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ...

    Κάποιος πρέπει να πετάει κάτι ... ή ... αλλιώς δεν εξηγείται ...
    Ας επιληφθεί με πλήρη εχεμύθεια του θέματος η Τροχαία, πραγματικά αξίζει τον κόπο ...

    Σημαντική υποσημείωση:
    Το φαινόμενο μου συνέβαινε πάντοτε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 140χλμ και από την ίδια μεριά του αυτοκινήτου ...

    Κάποια στιγμή θα μάθουμε την αλήθεια ...
    Φίλοι οδηγοί, προσοχή σε αυτό το σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ