Τα Ζώδια της εβδομάδας (28/1-3/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το διάστημα αυτό φέρνει γεγονότα, εξελίξεις, δυναμικές αλλαγές, έρωτες αλλά και ευκαιρίες τύχης και επέκτασης για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Ερωτικοί αιφνιδιασμοί και εκπλήξεις, φέρνουν αέρα αισιοδοξίας και προτρέπουν για όμορφες αλλαγές. Ώρα να εκμεταλλευτούμε την διορατικότητα μας και να… διαβάσουμε προθέσεις, να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε την γλώσσα του σώματος, αλλά και πείσουμε τους άλλους για αυτά που θέλουμε από αυτούς! 

♈ Κριός

Γενικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν το ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να αναμένεις ότι η εβδομάδα σου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, με πολλές συζητήσεις, επαφές, δικτύωση και γνωριμίες με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Οι ιδέες αλλά και οι συζητήσεις που θα έχεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου δώσουν τον «αέρα» για να κατακτήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται το Σάββατο, εντείνει τις ανταγωνιστικές τάσεις στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Απομακρύνσου από τις ίντριγκες και τα παρασκήνια που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στους στόχους σου. Ο έρωτας παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ευχάριστοι αιφνιδιασμοί αλλά και γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένεις σε συναρπάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εκπλήξεις στα αισθηματικά είναι προ πυλών και είναι βέβαιο ότι τις ημέρες αυτές δεν θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Βελτίωση στην επικοινωνία με το σύντροφό σου αλλά και ευκαιρίες για να διασκεδάσετε μαζί και να κάνετε νέα πράγματα σου δίνονται ως το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν έχεις σχέση, τότε με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κορυφώνεται την Κυριακή, να αναμένεις ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα που επικρατεί στα επαγγελματικά σου συνεχίζει να είναι τεταμένο, όμως τις ημέρες που ακολουθούν εκδηλώνονται και κάποιες συμπεριφορές συνεργατών, που πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις... Η ανταγωνιστικότητα, το κουτσομπολιό, το παρασκήνιο και η ίντριγκα με τα άτομα που συνδέεσαι επαγγελματικά, μπορεί να επιφέρουν προβλήματα, για αυτό φρόντισε να αποστασιοποιηθείς από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες διευκόλυνσης και ανόδου, όμως τα χρήματα έτσι εύκολα όπως θα έρθουν στα χέρια σου, το ίδιο εύκολα και γρήγορα θα φύγουν!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου σε προσηλώνει με αφοσίωση στους στόχους σου, αλλά σου δίνει και την προοπτική να ατενίσεις το μέλλον της καριέρα σου, με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις και συζητήσεις που στην πορεία των ημερών που ακολουθούν, θα μπορούν σταθούν ωφέλιμες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου! Στα οικονομικά σου, η άνοδος συνεχίζεται και μάλιστα τις ημέρες που ακολουθούν θα δεις και ένα σημαντικό άνοιγμα το οποίο θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Σημαντική όψη για σένα αυτή την εβδομάδα είναι και το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Οι δύο αυτοί πλανήτες έρχονται για να σταθεροποιήσουν σχέδια και επιθυμίες και για να σε οδηγήσουν στην επίτευξη μίας επιθυμίας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφήνεις στην άκρη τις άμυνες σου τα πρέπει και τα μη της λογικής και απολαμβάνεις το πάθος της στιγμής, έστω και αν δεν σου δίνει εγγυήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία. Αυτή ακριβώς είναι η τάση που επικρατεί στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα... Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα απωθημένα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μία ανοδική πορεία και σε αυτό θα συμβάλουν ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, που θα στηρίξουν τα προοδευτικά σου βήματα. Ευνοείσαι για αποφάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, συνεντεύξεις εργασίας που μπορούν να σου δώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, υπάρχει μία αύξηση των εσόδων σου που σου προσφέρει ικανοποίηση, γιατί λύνεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας αέρα αισιοδοξίας στις μέρες σου! Ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες, προτάσεις, ιδέες και συζητήσεις που αφορούν νέα επεκτατικά βήματα για τη ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό να προγραμματίζεις ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, ή να θέτεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια μεγαλόπνοα που σε ικανοποιούν. Μέσα σε όλη αυτή την κινητοποίηση θα βρεθείς και ευνοημένος και θα λάβεις και την στήριξη που έχεις ανάγκη, αφού ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή το Σαββατοκύριακο! Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες σε βοηθούν στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βαδίζει από το καλό στο καλύτερο από αστρολογικής πλευράς, αφού η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας «αέρα» ανανέωσης στα ερωτικά σου... Κι αν τίποτα δεν συμβαίνει αυτό τον καιρό στον τομέα αυτό, τότε οι μέρες που ακολουθούν θα σου πω ότι κρύβουν εκπλήξεις, ξαφνικές γνωριμίες, ευχάριστες ανατροπές και γεγονότα που θα σε συναρπάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα μεταίχμιο ανάμεσα σε Γενάρη – Φλεβάρη, σε βρίσκει σε φάση διαπραγματεύσεων για νέα σχέδια που είναι να ξεκινήσουν. Ευνοούνται σεμινάρια, αλλά και ανάπτυξη νέων γνώσεων για το αντικείμενο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα που είναι μακριά, μπορούν να εξυπηρετήσουν κατάλληλα τα συμφέροντά σου! Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να είσαι ζορισμένος, ενώ χρήσιμο είναι να μένεις ανεπηρέαστος από τη γνώμη τρίτων.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Υπάρχουν πολλά μέτωπα υποχρεώσεων ανοιχτά που καθιστούν και αυτή την εβδομάδα απαιτητική και κουραστική. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις, είναι φανερό ότι βρίσκονται στην προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα. Το χαρούμενο νέο είναι ότι αρχίζεις και ξεμπερδεύεις από ένα παρελθοντικό οικονομικό χρέος που ήταν ως τώρα ο βραχνάς σου. Επιπλέον μπορείς να κάνεις και διακανονισμούς που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά. Το ευεργετικό εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, επηρεάζει θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου αντιλαμβάνεσαι ότι οι πιέσεις και τα ζόρια που πέρασες στις σχέσεις σου, εντέλει είχαν κάποιο σκοπό, να σε οδηγήσουν προς μία νέα κατεύθυνση που πάντα ήταν η επιθυμία σου! Εντάσεις και αποκαλύψεις σε ίντριγκες και επαγγελματικά παρασκήνια θα έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί επηρεάζεσαι από το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι έχεις περάσει δύσκολα στα αισθηματικά σου και ότι το ξεκίνημα της χρονιάς σε βρήκε με απογοητεύσεις... Η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βρεις και πάλι την σειρά σου, να ηρεμήσεις από τα ευτράπελα που έζησες, να συμβιβαστείς με αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις, αλλά και να διακρίνεις την νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά σου! Όχι, δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω για τις μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά σου, σίγουρα όμως μπορώ να σου πω ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες εντός Φεβρουαρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου σε θέτουν σε εγρήγορση αλλά σου προσφέρουν και την ικανοποίηση ότι έχεις αρχίσει να κινείσαι περισσότερο με την εργασία σου! Δείξε προσοχή όμως, τις επαφές που θα έχετε με άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά, γιατί εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κόντρες που θα σε εμπλέξουν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Υπάρχουν ευχάριστα νέα / έγγραφα τα οποία σε βοηθούν να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία.

♌ Λέων

Γενικά

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την εβδομάδα. Μετά την ταραχώδη Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, προσπαθείς να ανασυνταχτείς και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Συνειδητοποιείς όμως ότι η επαφή σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, γίνεται ολοένα και καλύτερη και έχεις συμμάχους που θα σε υποστηρίξουν στα προσωπικά σου σχέδια. Το άγχος για ζητήματα επαγγελματικά δεν λείπει, ούτε και ζήλεια και η ανταγωνιστικότητα από το περιβάλλον σου, κάτι που θα σου γίνει αντιληπτό τις ημέρες που ακολουθούν. Δεν παύουν όμως οι μέρες να έχουν και τους ευχάριστους αιφνιδιασμούς τους για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη, την χαρά της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου τονώνουν το αίσθημα της συντροφικότητας ενώ υπάρχουν οι επικοινωνίες που σε φέρνουν πιο κοντά στο άτομο που συνδέεσαι στενά, ή που θέλεις να τα βρεις. Η εβδομάδα όμως στο πέρασμά της φέρνει και ξαφνικές, απρόβλεπτες εκπλήξεις τις οποίες και φέρνει το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σε επηρεάζει άμεσα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, να αναμένεις, ότι οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν μία ευχάριστη αλλαγή στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεγάλη προσπάθεια που κάνεις στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σε κουράζει, να σε αγχώνει ή και να σε πιέζει σημαντικά, όμως θα έχει την ανταμοιβή της, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το βγάζεις από το μυαλό σου! Δείξε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με τα άτομα που συνδέεσαι επαγγελματικά, γιατί δεν θέλουν όλοι το καλό σου... Ο ανταγωνισμός που δέχεσαι είναι μεγάλος, όμως δεν σε φοβάμαι!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που σου δίνει την ανταμοιβή και την ικανοποίηση μέσα από κάποιες εξελίξεις που θα υπάρξουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις σχέδια και επιθυμίες, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, φέρνουν τις ειδήσεις και τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα εργασίας και φυσικής κατάστασης. Επιμελείσαι πολύ παραπάνω θέματα διατροφής ή και άσκησης. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα (ιδιαίτερα στις 2 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα), είναι οι σπατάλες, τόσο οι οικονομικές όσο και οι συναισθηματικές. Το πείσμα σου, ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθη. Η οικογένεια, αποτελεί το σταθερό απάγκιο ικανοποίησης και ζεστασιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, ή τουλάχιστον υπάρχουν οι αισθηματικές εξελίξεις εκείνες, που σε βοηθούν να υλοποιήσεις όνειρα και επιθυμίες. Προσοχή στα αδιέξοδα ερωτικά πάθη εσύ που είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου. Όσο για σένα του 1ου δεκαημέρου είσαι εν αναμονή εξελίξεων, η εβδομάδα είναι ουδέτερη και «χλιαρή» για τα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που διανύουμε σε βοηθά να βάλεις οργανώσεις και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή όλα όσα θέλεις να κάνεις στην εργασία σου. Θα κλείσεις εκκρεμότητες, αλλά και θα έχεις συζητήσεις και επαφές για νέες επαγγελματικές υποθέσεις που είναι να ξεκινήσουν. Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά ένα έκτακτο έσοδο θα σε ικανοποιήσει.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σε απογοήτευσαν και να εξακολουθείς και αυτή την εβδομάδα να κρατάς μία πικρία για όλα όσα μεσολάβησαν, όμως σταδιακά το κλίμα γύρω σου αλλάζει... Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις, προσκλήσεις, προτάσεις για διασκέδαση, τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ σίγουρα δίνεις την προτεραιότητα στον εαυτό σου να περάσεις καλά. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει ένα ξαφνικό κάλεσμα, μία απρόσμενη πρόταση ή μία αιφνίδια γνωριμία, που σε βγάζει για τα καλά από την ρουτίνα σου... Άφησε το παρελθόν στην άκρη και... πήγαινε παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο και να τρώγεσαι και με το παρελθόν σου και να μην μπορείς να συγχωρέσεις καταστάσεις, το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που γίνεται το Σάββατο, έρχεται για να ωθήσει να βάλεις οριστική τελεία και παύλα σε μία σχέση που σε φθείρει συναισθηματικά εδώ και καιρό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να μπει σταδιακά σε μία νέα όμορφη πορεία, ενώ νέες ευκαιρίες γνωριμιών αποτελούν το «κλειδί» για να περάσεις καλά και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά, ενώ καταφέρνεις να συντονίσεις όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν παύει όμως να κυριαρχεί μεγάλη ένταση στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και να σε πιάνουν και τα εκδικητικά σου ένστικτα, γιατί μπορεί να νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε αδίκησαν στην εργασία σου! Ρίξε τους τόνους και διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες που δεν θέλουν το καλό σου! Στα οικονομικά σου η κατάσταση ακόμα είναι κάπως ρευστή ενώ αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να υπερασπιστείς αυτά που σου ανήκουν και αξίζεις!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά αγαπητέ Σκορπιέ γεμάτη στόχους και όραμα από την πλευρά σου για το μέλλον. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε θέτουν σε εγρήγορση για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές σου. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε στηρίζει στην λήψη ώριμων αποφάσεων, που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, ή τις επιθυμίες που έχεις για το μέλλον σου. Θα καταφέρεις να στηρίξεις τα προσωπικά σου σχέδια και να τα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Το πρόγραμμα της εβδομάδας σου ωστόσο, να ξέρεις ότι θα είναι αρκετά φορτωμένο και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει έντονο στρες ή και να εκφράσεις νευρικότητα – κάτι που πρέπει να αποφύγεις- ! Ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες της αισθηματικής σου ζωής, αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού, δηλαδή για σένα που έχεις τα γενέθλιά σου 2-11 Νοεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι κατακτάς επιτέλους μία σημαντική επιθυμία σου, επιπλέον σταθεροποιείται επιτέλους η αισθηματική σου ζωή. Για τους υπόλοιπους Σκορπιούς, το αισθηματικό κλίμα της εβδομάδας είναι μεταβατικό, χωρίς μεγάλες αλλαγές ή και εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά αποδοτική θα φανεί η νέα εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου. Προχωρούν οι στόχοι που έχεις θέσει για την πορεία των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων ενώ θα έχεις σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις που θα φανούν ωφέλιμες για τα σχέδια σου! Ωστόσο, να αναμένεις ότι τις ημέρες αυτές μπορεί να επωμιστείς αρκετό φόρτο εργασίας γεγονός που θα σε εξαντλήσει. Το πιο χαρούμενο νέο, αφορά τον τομέα των οικονομικών σου, όπου αναμένεται να έχεις σπουδαία οικονομική άνοδο ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου δηλαδή από 12 – 22 Νοεμβρίου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μέρες γεμάτες επικοινωνίες ανοίγονται μπροστά σου αγαπητέ μου Τοξότη, όπου σίγουρα θα ξεχωρίσεις με τις ιδέες, τα λόγια σου και τις προτάσεις σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι «σύμμαχοί» σου Ήλιος και Ερμής που κινούνται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόο, βελτιώνοντας αισθητά το κλίμα τόσο στις επικοινωνίες σου όσο και στις σκέψεις σου! Στον αισθηματικό τομέα , η Αφροδίτη συνεχίζει να κάνει την «περαντζάδα» της στο δικό σου ζώδιο και είναι μάλιστα η τελευταία εβδομάδα που την «φιλοξενείς». Το τρίγωνό της με τον Ουρανό από τον Κριό, σου εγγυάται, ξαφνικές, απρόβλεπτες, όμορφες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν. Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η χαρά μέσα από τα παιδιά είναι το «ατού» σου αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου, συνεχίζουν να είναι ευάλωτα, μεταξύ μας όμως... ίσως κάνεις αυτό το διάστημα και εσύ ελαστική διαχείριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποίησε τα δώρα που σου χαρίζει για μία ακόμα εβδομάδα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου... Ποια είναι αυτά τα δώρα; Η γοητεία, ο ερωτικός μαγνητισμός, οι κατακτήσεις αλλά και οι ευκαιρίες για να νιώσεις όμορφα με εσένα αλλά και με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου (πολύ περισσότερο αν τα γενέθλια σου είναι 19-21/12) το τέλος της εβδομάδας σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού περιεχομένου, που πραγματικά θα σε ικανοποιήσουν. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, να αναμένεις ότι θα γνωστοποιηθεί πολύ παραπάνω η επαγγελματική σου δραστηριότητα, ενώ αν είσαι υπάλληλος να αναμένεις ότι θα υπάρχει πιο άνετο και ευέλικτο κλίμα στην εργασία σου! Στα οικονομικά, χρειάζεται ακόμα προσοχή αφού τα έξοδα τρέχουν και είναι φανερό ότι οι πιέσεις συνεχίζουν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχεις τις προκλήσεις και τις πιέσεις της αγαπητέ Αιγόκερε, εντέλει όμως οι προσπάθειές σου δεν θα βγουν χαμένες. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου (στις 2 Φεβρουαρίου), προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, για υποθέσεις που συνδέονται με το παρελθόν. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αναμένεται να έχεις κάποιες συγκρούσεις που καλό είναι να τις διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Από την άλλη πλευρά, το ευεργετικό εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε προστατεύει από τις δυσκολίες που περνάς από το ξεκίνημα της χρονιάς και σου προσφέρει διεξόδους μέσα από προτάσεις, ιδέες και συμφωνίες. Τέλος, με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο, είναι η στιγμή που κουβεντιάζεις περισσότερο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, ενώ διαπραγματεύεσαι συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα, ίσως τρώγεσαι αρκετά και με τα ρούχα σου, ή αισθάνεσαι κάπως απαισιόδοξα, πως τίποτα καλό δεν συμβαίνει. Αν είσαι από τους Αιγόκερους που κρατάς «μυστικά» από το σύντροφό σου, δείξε προσοχή γιατί με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, αναμένονται «αποκαλύψεις» οι οποίες θα προκαλέσουν έντονες κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται σε γρήγορους ρυθμούς, έστω και αν παραπονιέσαι γιατί νιώθεις ότι δεν αναγνωρίζονται όλες οι προσπάθειες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι γιατί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα σε χαρακτηρίζει η ευθιξία,. Στα οικονομικά, είσαι σε συζητήσεις για την διευθέτηση υποχρεώσεων, δεν παύουν όμως να υπάρχουν κάποιες αναστατώσεις που θα λυθούν, εφόσον αλλάξεις στάση και τακτική!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Όλα γύρω σου γυρίζουν αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο σου, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Μετά το τεταμένο διάστημα που πέρασες, τώρα είναι η στιγμή για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, να κάνεις μία μετακίνηση ή και να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους! Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που έχουμε το εξάγωνο Ερμή – Δία, ενώ και αισθηματικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί που φέρνουν μία ανανέωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και πραγματικά από αυτή την θέση σε κάνει αξιαγάπητο στο περιβάλλον σου. Άνετα λοιπόν μπορώ να πω ότι έχεις τις κατακτήσεις σου ... Μάλιστα αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, όλο και κάποια ξαφνική ερωτική εξέλιξη θα σκάσει ξαφνικά και θα φτάσει το χαμόγελό σου ως τα αυτιά. Για εσένα που έχεις σχέση η περίοδος είναι καλή για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, να κάνετε μαζί πράγματα που σας διασκεδάζουν και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που το κλίμα συνεχίζει να είναι μεταβαλλόμενο και ασταθές για τα επαγγελματικά σου, όμως φαίνεται ότι καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ενώ αυτή την εβδομάδα θα έχεις και την οικονομική ανταμοιβή. Η εποχή σε βοηθά να τακτοποιήσεις / κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, είτε είναι εργασιακές είτε οικονομικές υποχρεώσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ιχθύ περνάς μέρες ανασκόπησης και επαναξιολόγησης καταστάσεων του παρελθόντος. Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο σε θέματα που αφορούν την εργασία αλλά και σε πολύ προσωπικές υποθέσεις / σκέψεις που για την ώρα δεν θέλεις να μοιραστείς με κανέναν. Το εξάγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνει την δυναμική να κατακτήσεις σχέδια και επιθυμίες και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου δέχεσαι και την ανάλογη υποστήριξη από το περιβάλλον σου. Μία επαγγελματική ευκαιρία που θα δεχθείς αυτή την εβδομάδα θα συμβάλει στην οικονομική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι κάπως απόμακρος και αποστασιοποιημένος από την υπόθεση «έρωτα» αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ. Το μυαλό σου είναι δοσμένο στους στόχους που έχεις για την πορεία, το μέλλον, την καριέρα και τα αισθηματικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ή και αμφιβολίες για ένα πρόσωπο της αισθηματικής σου ζωής. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε για σοβαρές συζητήσεις, ούτε για σοβαρές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σου χαρίζει την απαραίτητη δημιουργικότητα για να μπορέσεις να έχεις πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Το τρίγωνό της με τον Άρη σε ευνοεί και οικονομικά, επομένως να αναμένεις και κάποια ξαφνική οικονομική άνοδο που θα σε τονώσει. Το μοναδικό σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή και αυτή την εβδομάδα είναι στις επιλογές ανθρώπων / ομάδων που σε πλαισιώνουν

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ