Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Σκόπια αγόρασαν 240.000 νέα διαβατήρια με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Η απάντηση του Υπ. Εσωτερικών της χώρας
Η κυβέρνηση των Σκοπίων προχώρησε στην αγορά 240.000 διαβατηρίων, στα οποία αναγράφεται η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», όπως μεταδίδει το κανάλι Alfa TV της γειτονικής χώρας. «Γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών ξοδεύει χρήματα του προϋπολογισμού αφού σε 10 ημέρες αναμένεται να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές;», διερωτάται ο τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων.

Απαντώντας το υπ. Εσωτερικών της ΠΓΔΜ εξηγεί πως «ακόμα και αν οι συνταγματικές αλλαγές ψηφιστούν στις 15 Ιανουαρίου, απαιτείται μια χρονική περίοδος για την αλλαγή των διαδικασιών και τις νομικές αλλαγές, καθώς και για την έναρξη ισχύος των τροπολογιών».

2 σχόλια:

  1. Ἂν - ὃ μὴ γένοιτο - καταφέρουν* καὶ βάλουν οἱ ΣΥΡΙΖΑ - ANAL τοὺς πλαστογράφους νοσταλγοὺς τῶν κομιτατζήδων, Βουλγάρους Σκοπίων στὸ ΝΑΤΟ, τότε εἶναι ποὺ θὰ φανοῦν αἱ συνέπειαι τῆς προδοσίας τῶν Πρεσπῶν._

    * Ὡς κατόρθωμα τὸ θεωροῦν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;;; ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ