Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με κεράσματα και γλέντι με Μωμόγερους αποχαιρέτισαν το 2018 στα «SMART»

Δείτε φωτογραφίες και video
Με τον καλύτερο τρόπο, μια ολοήμερη γιορτή, αποχαιρέτισαν τη χρονιά που μόλις μας άφησε, τα δυο καταστήματα «Smart Price» σε Βέροια και Μακροχώρι. Την Παρασκευή 30/12 το πρωί, όσοι επέλεξαν το «Smart Price» της Βέροιας για τις
αγορές τους, τους περίμενε μπουφές  με κεράσματα. Το προσωπικό του καταστήματος στη Δημοτική Αγορά, φόρεσε τα πιο γιορτινά του χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη ενδυμασία και υποδέχθηκε τον κόσμο με αλμυρά και γλυκά εδέσματα και ζεστό κρασί.
Στις 4 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του «Smart Price» στο Μακροχώρι έκαναν... απόβαση οι Μωμόγεροι του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, που αφού παρουσίασαν το έθιμο, ακολούθησε μεγάλο ποντιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό, ενώ ο κόσμος απόλαυσε πλούσιο μπουφέ, άφθονο κρασί και ψητά κρέατα που πρόσφεραν τα «Smart Price». Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ