Quantcast

http://picasion.com/

Μνημόσυνο για τον Χριστόδουλο τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας

Πέρασαν 11 χρόνια από τον θάνατό του
Την Δευτέρα 28 Iανουαρίου το βράδυ στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, με αφορμή την επέτειο 11 ετών από της κοιμήσεως του.
Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας τέθηκε σε προσκύνηση η τιμία Κάρα του Αγίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη μας.

3 σχόλια:

  1. Οι ηγετες γενιουνται!!! Ενας απ αυτους ηταν και ο μακαριστος αρχιεπισκοπος χριστοδουλος!!! Κριμα που σε αυτες της κρισημες αυτες στιγμες δεν ζουνε αυτος!!! Ο παντελεημωνας θεσσαλονικης!!! Μεγαλο τυχερο ειχατε ρε προδοτες της πατριδας μας!!! Μεγαλο τυχερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τυχερό φίλε... Καρκίνος από μετάσταση υπάρχει. Δύο ταυτόχρονοι καρκίνοι, άσχετοι μεταξύ τους, ΔΕΝ γίνεται. Αυτά πρός σκέψη... Πολύ μεγάλος Πνευματικός Ηγέτης.

      Διαγραφή
  2. γιατι ρε παιδια τωρα δεν εχουμε ΜΕΓΑΛΟΥΣ πνευματικους και πολιτικους ταγους;;;;;!!!!! πώς;;; ετσι τυχαια φτασαμε εδω που φτασαμε;;;
    ετσι υπογραψαμε ο,τι υπογραψαμε απο τα μνημονια μεχρι τις λιμνες;;;;

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!! εδω και ετσι μας οδηγησαν οι ΑΣΤΕΡΕΣ του τοπου. δημοκρατικα, με ενημερωση σε ολα, και φυσικα με δημοψηφισματα!!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ... Η ΚΑΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ