Quantcast

http://picasion.com/

Μαλκίδης και Βλαζάκης οι ομιλητές στο συλλαλητήριο της Βέροιας

Κλείνουν στις 12 καταστήματα και λαϊκή αγορά - Ποιοι φορείς και σύλλογοι δηλώνουν παρών
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Βέροιας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου. Ομιλητές έχουν οριστεί ο Θεοφάνης
Μαλκίδης, διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών που συμμετείχε ως ομιλητής και στο συλλαλητήριο της Βεργίνας και ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος Βέροιας Ανδρέας Βλαζάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, φορέων και συλλόγων.
Σύσσωμοι οι σύλλογοι και οι φορείς του νομού έχουν εκφράσει, μέσω ανακοινώσεων, την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, ενώ δυναμικό παρών δηλώνουν και οι αγρότες, με τους γεωργούς Αλεξάνδρειας να προτίθενται να κατέβουν στην πλατεία Δημαρχείου με τα τρακτέρ τους.
Ο εμπορικός σύλλογος και το σωματείο λαϊκής αγοράς καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και των πάγκων της λαϊκής στις 12 το μεσημέρι. 
































Κάποιες από τις ανακοινώσεις συλλόγων και φορέων σχετικά με το συλλαλητήριο:

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της «πρωτοβουλίας» των πολιτιστικών φορέων της Ημαθίας ,ενημερώνει τα μέλη του για το συλλαλητήριο της Τρίτης 22/01/2019 για την Μακεδονία στις 12.00 στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και καλεί τους αγρότες να δώσουν ένα βροντερό παρών. Απόφασή μας είναι να διατρανώσουμε μαζί με τους άλλους συμπολίτες μας και τους φορείς του νομού την αντίθεσή μας στην συμφωνία των Πρεσπών.


Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Αλεξάνδρειας
Δυναμικό παρών με ΤΡΑΚΤΕΡ (εφόσον το επιθυμούν οι διοργανωτές) ανακοίνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής των πολιτιστικών συλλόγων - σωματείων - κοιν. φορέων Ημαθίας για τη Μακεδονία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο δημαρχείο της Βέροιας.

Εργατικό Κέντρο Βέροιας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 18/01/2019, αποφάσισε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/01/2019 και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου, ενάντια στην επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και ειρηνικά στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας, αποκλείοντας όποιες διχαστικές και πολωτικές ενέργειες.

Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών ανακοινώνει την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Βέροια, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου. Έχοντας ως ιερό καθήκον την αντίδραση σ' αυτή την ύστατη στιγμή των αποφάσεων, καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες που είναι μέλη της να πράξουν κατά συνείδηση και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Στηρίζοντας την οργανωτική επιτροπή πολιτιστικών συλλόγων και φορέων για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου, επαινεί και συγχαίρει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζει την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα γύρω από το εθνικό θέμα της Μακεδονίας, ενημερώνει τα μέλη του για το συλλαλητήριο που θα γίνει στην πόλη της Βέροιας την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.
Καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης χωρίς ακρότητες και διχαστικά συνθήματα.

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας στη συνεδρίαση που έγινε στις 18/1/2019 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονίας μας .
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων - Σωματείων - Κοινωνικών Φορέων και Μ.Μ.Ε. του νομού Ημαθίας που έλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου.
Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων, στις 12:00 το μεσημέρι δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου.
Χωρίς φανατισμούς και διχαστικές ενέργειες, αλλά με συναίσθημα ιστορικής ευθύνης είναι αδήρητη ανάγκη να ενώσουμε τις φωνές μας , ενάντια στην «Συμφωνία των Πρεσπών».
Με τη βεβαιότητα ότι οι σκέψεις μας αυτές θα τύχουν της δέουσας προσοχής σας , σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο γενικό κάλεσμα την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:00 το μεσημέρι».

Ιατρικός Σύλλογος
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας στη συνεδρίαση στις 16/1/2019 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο της 22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας που αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία μας.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας στην Οργανωτική Επιτροπή πολιτιστικών συλλόγων - σωματείων - κοινωνικών φορέων και Μ.Μ.Ε. του νομού Ημαθίας που έλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου.
Καλούμε όλα τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή και ορίζουμε ως τόπο συγκέντρωσης τα γραφεία του Συλλόγου μας την Τρίτη 22/1/2019 και ώρα 11:30 και στην συνέχεια πορεία προς την πλατεία Δημαρχείου.


Σωματεία της λαϊκής αγοράς

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο μαζεύοντας τους πάγκους τους, στις 12:00 το μεσημέρι και δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου.

Σωματείο Αρτοποιών Ναούσης και Περιχώρων
Το Σωματείο Αρτοποιών Ναούσης και Περιχώρων συμμετέχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, το οποίο θα διεξαχθεί την τρίτη 22α Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας 

7 σχόλια:

  1. τα σωματια ΔΑΣΚΑΛΩΝ και ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ δεν θα συμμετεχουν στο συλλαλητήριο για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αυριο;;; αυτοι διδασκουν στα παιδια μας ιστορια και ΕΛΛΑΔΑ. μηπως για αυτους η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν ειναι ΕΛΛΑΔΑ;;;; για το παραμικρο κηρυσσετε απεργια ή σταση εργασιας τωρα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τιποτα;;;; να παρουν θεση αμεσα οι συλλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ὄχι. Ὡς ἐκπαιδευτικός, ντρέπομαι γιὰ λογαριασμό τους._

      Διαγραφή
  2. Ποιος πανεξυπνος πηρε αυτην την αποφαση να κλεισουν τα μαγαζιατης δωδεκα η ωρα??? Μπραβο σας ρε!!! Ετσι κανετε εσεις αγωνες ρε!!! Γιατι να μην κλεισει ολη πολη απο το πρωι??? Τοσο αξιζει η πατριδα μας ρε!!! Καποτε αυτοι που δωσαν αγωνα για τη πατριδα δεν λογαρισαν ουτε δουλειες ουτε οικογενειες!! Κρεμασαν την καπα τους στο καρφι!!! Οποιος ξερει την ενοια της φρασεις αυτης ξερει τη ενοω και κανανε το χρεος τους!! Το δικο μας χρεος ειναι να μην χασουμε ολο το μεροκαμστο??? Νροπη σας ρε σ αυτους που σκεφτηκαν την φαηνη ιδεα αυτη!! Κανενας αυριο ρε παλικαρια στης δουλειες ειναι το λιγοτερο που μπωρουμε να κανουμε για τη πατριδα μας!!! Για τη μακεδονια μας!!! Ισως και το τελευταιο!! Ντροπη σας ρε ιδιωνεςυ περνετε αι αποφασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο για τους λαικατζιδες!! Τη να σας ρε ντουβαρια!!! Ντρεπομαι για παρτι σας γιατι ανηκω στην ταξη σας συναδερφος σας ειμαι!!! Ντενεκεδες ξεγανωτη εισαστε που δεχθηκατε γιατι σας βολευε αυτη η αποφαση!!! Μηπως δεν πουλησετε τα μαρουλια και τα λαχανα!!! Ντροπη στης ανηπαρκες δοιηκησης σας που πηραν αυτες της αποφασεις!! Χρεος για τον τοπο και την πατριδα ξερετε τη σημενει???? Θυσια ρε αχαηρευτη!! Αυτο σημενει!! Πεταξτε και κανα λαχανο νομιζω οτι το αξιζει η πατριδα μας!!! Κανενας να μην παει αυριο στη λαικη!!! Να μην γινει!!! Και ολη μαζι στο δημαρχειο σησωμοι!! Αυτο θα πει αγωνας!! Μ αυτα που βλεπονε θα τρηζουν τα κοκαλα αυτον ου δωσανε τη ζωη τους για αυτη τη πατριδα!! Τραβατε αυριο να μην σας μηνουνε τα λαχανα!! Οταν θα θελει να θεωρησετε της αδειες στο γεβγελι η στα πιτολα ελατε να τα πουμε!! Το νου σας στα λαχανα ντουβαρια και στα μαρουλια!! Και εσεις κυριοι προεδροι τον σωματιων κοψτετες και πεταξετες στα σκυλια μην της κουβαλατε πανω σας γιατι δεν το αξιζετε!!! Της μαρουλιες ενοωω μην παρεξηγηθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη λες ρε παλικαρι μου!! Οι δασκαλοι και οι καθηγητες αμα χανανε κανενα τρημερο η καμια αργια να δεις τη καλα θα κανανε καμια απεργια!!! Τωρα για τη μακεδονια χεστηκαν!!! Ο μησθος να μην κοπει μονο και ας κοπει η ελλαδα απο τα τεμπη και κατω!!! Τους νοιαζει νομηζεις!!! Τη ξερουν αυτοι απο ιστορια και αγωνες!!! Τη ξερουν αυτοι τη σημενη η λεξη ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! Η ΛΕΞΗ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!! Για του λογου το αληθες καντε ενα ερωτηματολογιο αυριο στα παιδια που διδασκετε και πεστε τους τη σημενουν ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑΥΤΑ αμα παρετε απαντηση ελατε να με φτυσετε στα μουτρα!!! Ξερετε σαν πως εσυς τη σημενει???? Ιδανικα για σας εινσι ο μισθος η γκουρλα και οι αργιες!!! Σας νοιαζει ο αγωνας για την ελλαδα μας!!! Να τον διδαξετε και στα παιδια!!! Καλητερα να μην πατησετε καθολου το ποδαρι σας αυριο γιατι θα σας λυψει το μεροκαματο και ειναι κριμα να το χασετε ντενεκεδες!!! Αχαιρευτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλοι έκαναν τόσα χιλιόμετρα, πήγαν στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκαν, έφαγαν τα δακρυγόνα στη μάπα και δυστυχώς πολλοί συντοπίτες μας αύριο δεν θα παρευρεθούν. Αυτό κι αν δεν είναι ξεφτίλα γι αυτούς. Αύριο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Θα πρέπει να είμαστε πάνω από 30.000 κόσμος ειρηνικά, κόσμια όλων των παρατάξεων και χρωμάτων ενωμένοι επιτέλους γι αυτό το τόσο σοβαρό εθνικό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουχι επι τα χειρω ημη μονον επι τα βελτιω περιφανη ελλαδα η υπαρξη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ