Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας με αντίπαλο τον Μακεδονικό ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» αναφέρθηκε ότι κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ότι αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη, διότι οι παίκτες
του έχουν να αντιμετωπίσουν τρεις ομάδες που έχουν κοινούς στόχους. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος τόνισε χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έδειξαν δύναμη και πάθος και κατάφεραν να πετύχουν τρία πολύ όμορφα τέρματα.
Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα και έχασαν τον συντονισμό τους. Πλέον το βλέμμα στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης µε αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσµου. Μια ακόμη νίκη θα φέρει τους «κυανέρυθρους» ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της Γ' Εθνικής. Σε ερώτηση για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε ότι θα γίνει µία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ