Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Συνελήφθη υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στην Ημαθία

Φέρεται να φωτογράφιζε παράνομα ναρκοπέδια στον Έβρο
Ένας Έλληνας υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, συνελήφθη στον Έβρο αργά χθες το βράδυ με την είδηση να επιβεβαιώνεται το πρωί σήμερα το πρωί από το ΓΕΣ. Ο Έλληνας στρατιωτικός συνελήφθη μαζί με έναν Άγγλο
εργαζόμενο σε ΜΚΟ να φωτογραφίζουν παράνομα περάσματα προσφύγων στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων. Ο Υπαξιωματικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπηρετεί στην Ημαθία και αναμένεται να δώσει κατάθεση, για να εξηγήσει τους λόγους που βρισκόταν στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη φωτογραφική του μηχανή, βρέθηκαν εικόνες από όλη τη ζώνη προκαλύψεως, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να δώσει απαντήσεις στις πιεστικές ερωτήσεις. Φορούσε πολιτικά και δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Στη φωτογραφική του μηχανή, υπήρχαν εικόνες από τις εγκαταστάσεις με ναρκοπέδια. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Αστυνομία, για τη σύλληψη του Βρετανού πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ