Quantcast

http://picasion.com/

«Γυαλί» οι δρόμοι στην Ημαθία λόγω παγετού - Μάχη Δήμου και Περιφέρειας για να πέσει αλάτι παντού

Ο αγώνας δρόμου για να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό στο νομό συνεχίζεται και σήμερα. Τα 6 μηχανήματα της Π.Ε Ημαθίας και τα 6 εκχιονιστικά του Δήμου Βέροιας ρίχνουν αλάτι σε όλα τα σημεία του δικτύου που παρατηρείται έντονος παγετός. Και όλα αυτά την ώρα που αναμένεται νέα
επέλαση του χιονιά τις επόμενες ώρες αλλά και εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας μέσα στο Σαββατοκύριακο και στην εβδομάδα που ξεκινά. Τα συνεργεία της Περιφέρειας έριχναν μέχρι χθες το βράδυ αλάτι στους δρόμους προκειμένου να λιώσει ο πάγος που σχηματίστηκε, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα τα μηχανήματα ρίχνουν αλάτι διατηρώντας το επαρχιακό δίκτυο καθαρό, πέρα από τα σημεία που είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων.

4 σχόλια:

  1. Μακάρι να ριξουν αλάτι και στα στενά στο πανόραμα.Δεν μπορούμε να βγούμε από τα στενά στον κεντρικό για να παμε στη δουλειά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ... Η ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΡΑΣΠΕΔΟ.
      ΤΟ ΑΛΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
      ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ-ΑΛΥΣΙΔΕΣ-ΨΙΛΟ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ... ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

      Διαγραφή
  2. Από την Βίλα Βικέλα - πασακιόσκι πάντως πέρασαν στις 19:30 καθάρισαν και έριξαν αλάτι αλλά το χιόνι είναι πολύ και ξανά πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το τηλ στο γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου είναι από όσο έμαθα το 2331354600 και λειτουργεί 24 ώρες. Απλά μιλάει συνεχώς και θέλει να επιμένεις. Οι υπάλληλοι πάντως ήταν ευγενέστατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ