Quantcast

http://picasion.com/

Ιωαννίδου: «Θα πάω στο Μιλάνο για modeling»

«Μου έχουν κάνει πρόταση από μεγάλο κανάλι για παρουσίαση»
Η Εύη Ιωαννίδου είναι ελεύθερη και ωραία. Η μελαχρινή καλλονή από τη Βέροια που γνωρίσαμε από το «GNTM» έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και σύντομα θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς
λόγους. «Θα πάω στο Μιλάνο για modeling. Η πρόταση προέκυψε από έναν φίλο που ζει μόνιμα εκεί και είναι φωτογράφος. Εγώ θα παρακολουθήσω την Εβδομάδα Mόδας εκεί και θα κάνω και διάφορες δουλειές», δήλωσε στο «Secret» το γνωστό μοντέλο. Όσον αφορά την τηλεόραση, όπως αποκαλύπτει η ίδια, έχει πολλές προτάσεις.
«Μου έχουν κάνει μια καλή πρόταση από ένα μεγάλο κανάλι για παρουσίαση, όμως προς το παρόν θέλω να ασχοληθώ με το modelling και αργότερα πιστεύω ότι θα μπορέσω να μπω πιο ενεργά στην τηλεόραση. Θέλω πρώτα να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες». Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δηλώνει πως είναι ελεύθερη. «Είμαι καλά και απολαμβάνω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες», καταλήγει.

3 σχόλια:

  1. Εγώ θα πάω στο IronMan,πήρα και καινούρια παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνεις στη ζωή σου κοίτα να το κάνεις με καλοσύνη. Το καλό δεν χάνεται ποτέ, εκατομμύρια χρόνια τώρα δεν χάθηκε. Πρόσεξε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ