Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους αποβιώσαντες δικηγόρους μνημόνευσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας

Το ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων δικηγόρων τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30/1, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, σε συνεργασία με τη
Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Αικατερίνης και Αναστασίου Κάππου, του αείμνηστου πρώην προέδρου του Συλλόγου και μεγάλου δωρητή της πόλης της Βέροιας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πρώην πρόεδροι του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, η πρόεδρος και h αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βέροιας, καθώς και συνταξιούχοι και εν ενεργεία δικηγόροι, υποθηκοφύλακες και συμβολαιογράφοι.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης, ανέγνωσε τα ονόματα των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, υποθηκοφυλάκων και προέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βέροιας απένειμε το βραβείο του Κληροδοτήματος Αικατερίνης και Αναστασίου Κάππου, που συνοδευόταν με μια χρυσή λίρα, στην αριστούχο για το έτος 2017 - 2018 μαθήτρια του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας Παρθένα Αμανατιάδου, η οποία είναι και μέλλουσα συνάδελφος Δικηγόρος, καθώς εισήχθη στη Νομική Σχολή. Η επιλογή της έγινε έπειτα από κλήρωση ανάμεσα σε τέσσερις αριστούχους μαθητές με την ίδια βαθμολογία. Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της. Ακολούθησε ομιλία από τον δικηγόρο Ιωάννη Μοσχόπουλο, με θέμα «Η απαρχή του Μακεδονικού ζητήματος».
Δείτε φωτογραφίες:


  

  










  

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ