Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα της η ΝΟΔΕ Ημαθίας

Με πλήθος κόσμου και ομιλητή τον Κωστή Χατζηδάκη
Με την παρουσία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Β΄ Αθηνών Κωστή Χατζηδάκη και πλήθους κόσμου, έκοψαν την πίτα τους το βράδυ του Σαββάτου 19/1 η ΝΟΔΕ Ημαθίας και οι ΔΗΜΤΟ
Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες στη Βέροια. Τις ευχές τους για το 2019, για μια καλή και «γαλάζια» χρονιά αλλά και πολλά μηνύματα ενότητας, απηύθυναν μέσω των χαιρετισμών τους, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βέροιας Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας με τη ΝΔ Γεωργία Μπατσαρά και ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Στην έναρξη της ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στην πόλη μας και συγκινημένος με τη βεροιώτικη φιλοξενία, αναφέροντας πως η Βέροια ήταν η πόλη που πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το 2010 στην οδό Πανεπιστημίου. Ευχήθηκε στη συνέχεια καλή επιτυχία τόσο στον Απόστολο Τζιτζικώστα, εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και στην Γεωργία Μπατσαρά, υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας.
Στη συνέχεια έκανε μια εκτενή αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ενώ άσκησε δριμύ κριτική στην Κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο ψέμα και έχει προσφέρει στην Ελλάδα αποτυχία και οπισθοδρόμηση. Τέλος, ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει ισχυρή εντολή πολιτικής αλλαγής για μια στροφή της Ελλάδας στη σοβαρότητα και την κανονικότητα.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας έκοψε τη Βασιλόπιτα. Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι της ΔΗΜΤΟ Βέροιας, το οποίο παρέλαβε η πρόεδρός της Συρμούλα Τζήμα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκε από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ο πρώην βουλευτής Στέφανος Κυριαζόπουλος. Δείτε φωτογραφίες:





















































































7 σχόλια:

  1. Από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ΝΔ, από τη Σκύλα στη Χάρυβδη και πάει λέγοντας. Καμία ελπίδα γι αυτό τον τόπο. ΘΛΙΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλίψη να βλέπεις νέους ανθρώπους σε τέτοιες συντεχνίες
    Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερχεται η ωρα για ολους τους. ραντεβου στις καλπες. θα παρακαλανε τον κοσμο να μην παει να ψηφισει, γιατι ο κοσμος τωρα ξερει τι θα ριξει στην καλπη εαν θα παει μεχρι εκει.
    θα τριβουν ολοι τα ματια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι τόσο σίγουρος, ο κόσμος που λες έχει κακό παρελθόν στα λάθει και στις μ@λ@κίες, έχει κοντή μνήμη και κυρίως την συνδέει με το μικρο προσωπικό όφελος. Τυχαία δεν φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση ως χώρα και κοινωνία. Όλοι αυτοί τρέχουν ο καθένας για το δικό του προσωπικό θέμα πρώτα και μετά ότι γίνει για τη χώρα και την κοινωνία. Πάλι θα φέρουν τη ΝΔ γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. το σύστημα στήθηκε πολύ καλά. Έβγαλε εκτός όλους τους άλλους. μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας των Πρεσπών θα το σύστημα αυτό "θα φτύσει" και το ΣΥΡΙΖΑ και όλα όπως πριν.

      Διαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ(ΔΕ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ). ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;;; ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ; ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τσιπρας ειχε μεχρι τωρα την ανοχη του κοσμου γιατι ο κοσμος του εδωσε εντολη να κανει διαπραγμάτευση σχερον με καθε κοστος. αυτο ειχε ρισκο και δεν ειχε σιγουρο το θετικο αποτελεσμα. εκει απετυχε δυστυχως για τη χωρα μας. ο κοσμος το καταλαβε και δεν τον γυρισε την πλατη ελπιζοντας σε καποιο εσωτερικο συμμαζεμα και νοικοκύρεμα μιας διαλυμένης χωρας που εφταιγαν αλλοι για τα χαλια αυτα. το σκοπιανο ομως θα ειναι το πολιτικο τελος του αλεξη. δεν επρεπε να προχωρήσει χωρις το λαο μαζι του. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ . το θεμα ειναι ομως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πιθανες εμπλοκες στο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλίψη και μόνο θλίψη.Ωραιαδες καλή ζωη και δεν βαριέσαι αδελφέ.Νεα παιδιά να παριστάνουν τους ευτυχισμένους για τις πενταροδεκαρες που παίρνουν από τα κομματα και την πελατεία που τους στέλνουν στα γραφεία.Ανδρακια χωρίς ψυχή,γυναικούλες χωρίς στέρηση που περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους να πάρουν καμιά αργομισθία στο δημόσιο,όπως και τα σημερινά αστεράκια.Και τα άξια παιδιά να διαπρέπουν έξω μην αντέχοντας την Μπόχα που βγάζουν οι συγκεκριμένες εικόνες.Ρε δεν κάνουμε καμιά συγκέντρωση για αυτούς τους κομματαρχες στο Σύνταγμα να τους βρούμε ένα μέρος να πίνουν και να χορεύουν όλη μέρα.....μόνο για αυτό κάνουν παναθεμα τους,μπας και φιλοτιμηθει κανένας πατριώτης σαν τον φουκαρα τονΚαποδιστρια να συμμαζέψει τα ασυμαζευτα.Που τέτοια τύχη η Ελλάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ