Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσβησε» στην Κρήτη ο Βεροιώτης καθηγητής Γιώργος Γκουντουλογιάννης

Τον πρόδωσε η καρδιά του
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου στην Κρήτη, σε ηλικία μόλις 44 ετών, ο Γιώργος Γκουντουλογιάννης. Ο καθηγητής Φυσικής από τη Βέροια, που εδώ και χρόνια ζούσε και δίδασκε στην Ιεράπετρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους διασώστες να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν. Την είδηση αναπαρήγαγαν τοπικά site, ενώ όπως ανακοινώθηκε, η σορός του Γιώργου Γκουντουλογιάννη θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής από την Ιεράπετρα, για να ταφεί στη Βέροια, απ’ όπου και κατάγεται και ζουν οι δικοί του άνθρωποι.
Ο Γιώργος Γκουντουλογιάννης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ξεχωριστός δάσκαλος, πολιτικά δραστήριος και ενεργός πολίτης. Δίδαξε φυσική σε εκατοντάδες μαθητές, υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός με μια εκπομπή αφιερωμένη με πάθος στη ροκ μουσική, ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την Αριστερά με ενεργή παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ιεράπετρας, ιδιαίτερα τα σκληρά χρόνια των μνημονίων και ένας άνθρωπος με πραγματικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για αυτούς που είχαν ανάγκη, σύμφωνα με όσα αναφέρει στον αποχαιρετισμό του ένας φίλος και παλιός μαθητής του.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ