Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Παλαίμαχοι της «Βασίλισσας»

Την καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργάνωσε για το 2019 ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου στον πολυχώρο της Ελιάς και όπως κάθε χρόνο εξελίχθηκε
σε ποδοσφαιρική γιορτή, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παράγοντες της ομάδας, εκπροσώπους του αθλητικού, του πολιτικού, του επιχειρηματικού, του ιατρικού, του νομικού και του δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και φίλοι της ΠΑΕ Βέροιας, να δίνουν το παρών.
Ευχές για τη νέα χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην «αναγέννηση» της ομάδας της Βέροιας, απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάκης Παπατζίκος, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Ναουσαίος δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας. 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Τσιρέλας και Χάρης Μπλατσιώτης, ο Δάνος Φιλιππίδης για την προσφορά του στην ομάδα της Βέροιας, καθώς και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΣ Βέροια Στέφανος Αποστολίδης, στον οποίο αφιέρωσαν live τον ύμνο της «Βασίλισσας».
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θωμά Παπαδόπουλο. Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ