Quantcast

http://picasion.com/

Στην τελική ευθεία των εκλογών - Ποιος θα κερδίσει;

Σε θέση μάχης βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Βέροιας. Απομένουν μόλις 112 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και όλα τα επιτελεία βρίσκονται σε αναβρασμό. Καθημερινά γίνονται συσκέψεις με στελέχη, συναντήσεις με στενούς συνεργάτες και ραντεβού με ενδιαφερόμενους υποψηφίους
δημοτικούς συμβούλους. Ήδη στην πολιτική πιάτσα, άρχισαν να κυκλοφορούν διαρροές με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων, ενώ όσο περνάνε οι μέρες, αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι πολιτικές συναντήσεις και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο στη Βέροια, όσο και στα χωριά του Δήμου.
Κώστας Βοργιαζίδης, Παύλος Παυλίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Γιάννης Παπαγιάννης, Γεωργία Μπατσαρά, Απόστολος Εμμανουηλίδης, Γιώργος Μελιόπουλος και Στέφανος Βαφείδης την Κυριακή 26 Μαΐου θα δώσουν την μεγαλύτερη μάχη της πολιτικής καριέρας τους και ένας από αυτούς θα αναλάβει τα ηνία της πόλης έως το 2023. Το εύλογο ερώτημα που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης είναι ποιος τελικά θα κερδίσει τις εκλογές;

4 σχόλια:

  1. Και ο Μελιοπουλος του ΚΚΕ τι μάχη θα δώσει;
    Φοβερό έγκυρο και αντικειμενικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός φίλε (παρά το ότι είναι καλό παιδί) ως συνήθως θα δώσει τη μάχη των εντυπώσεων αφού θα διαφωνεί με όλους και με όλα. Μήπως και που ήταν, έβαζε την "κασέτα" του ΚΚΕ κάθε φορά και έλεγε άλλα αντί άλλων. Η πόλη χρειάζεται λύσεις και όχι έξω από ΕΕ έξω από ΝΑΤΟ κλπ. Να φύγουμε καλά αλλά που να πάμε; να μείνουμε μόνοι μας ή να πάμε με την Κούβα, τη Βενεζουέλα ή τη Βόρεια Κορέα; Η πόλη θέλει λύσεις λειτουργικές και άμεσες. Αυτοί αναγνώρισαν το Βελουχιώτη 70 χρόνια μετά, πως να καταλάβουν σήμερα τι γίνεται, σε 70 χρόνια θα ξέρουν, άντε για.

      Διαγραφή
  2. τι;;; το ΚΚΕ έχει μείνει 70 χρόνια πίσω;

    Πέρα από την πλάκα, καλά τα λέει αλλά πρέπει να προτείνει και εφικτές λύσεις.
    Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που παίρνει κάπου στο 5% ( ακριβώς!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ