Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Του Δήμου Νάουσας ήταν το αμάξι που κάηκε στην Αθήνα! (φωτογραφίες)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το γύρο της Ελλάδας κάνει από το μεσημέρι η είδηση εμπρησμού αυτοκινήτου στη συμβολή των οδών Χαρίλαου Τρικούπη και Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ). Αυτό που μόλις έγινε γνωστό, είναι ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη στο συλλαλητήριο
ο Δήμαρχος Νάουσας. Πριν λίγα λεπτά ο Νίκος Κουτσογιάννης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δίνει το αναλυτικό ρεπορτάζ:




"Πράττωντας το συνταγματικό και πατριωτικό μας καθήκον βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με εκατοντάδες συνδημότες μας για να εκφράσουμε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο την αντίθεση μας στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε μια ειρηνική συγκέντρωση απολύτως αναίτια κι ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτες βρισκονταν μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι παππουδες μας και οι γιαγιαδες μας, οι αστυνομικές δυνάμεις τελείως απροκλητα επιτέθηκαν σε βάρος του κυρίου όγκου των ελλήνων πολιτών που βρίσκονταν πλησίον της εξεδρας με χημικά προκαλώντας συνθήκες ασφυξίας και πανικού στο συγκεντρωμένο πλήθος. Επικράτησαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να ανασάνει, να βρει καθαρή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κόσμος να ποδοπατηθεί, και άνθρωποι να πέφτουν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Προσωπικά, όντας 38 ετών και υγιής έπεσα στο πεζοδρόμιο μη μπορώντας να αναπνεύσω και να δω με εντόνη τάση για εμετό. Δίπλα μου άνθρωποι έκλαιγαν, άλλοι αναζητούσαν τους δικούς τους, άλλοι εκλιπαρούσαν για βοήθεια για ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Αφού, κατορθώσαμε να φτάσουμε σε καθαρό σημείο και να ανακτήσουμε τις αισθήσεις και τον έλεγχο, επικοινώνησα με τα παιδιά που ταξίδεψαν με το λεωφορείο για να διαπιστώσω αν ηταν καλά. Αυτή η ομάδα συνδημοτών ειναι ολοι καλά στην υγεία τους.

Ελπίζω να ισχυει το ιδιο και για τους υπόλοιπους. Σήμερα από θαυμα είμαστε ζωντανοι. Εν συνεχεία μεταβαίνοντας στο σημείο όπου ειχαμε σταθμεύσει το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως είχε υποστεί εμπρησμό από τους γνωστούς κάφρους που δρουν ανενόχλητοι εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης και της δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της οδού Ακαδημίας με τη Χ. Τρικούπη σε κεντρικότατο σημείο της Πρωτεύουσας της χώρας, κάτω από τα γραφεία της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Τα γραφεία ήταν ο πρωτος στόχος και αφου δεν κατέστη δυνατόν να κάψουν τα γραφεία ξέσπασαν στο κρατικό αυτοκίνητο.

Αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν πιο κάτω μας "ενημέρωσε" πως στο σημείο που παρκάραμε υπάρχει περιορισμένος έλεγχος από πλευράς του συντεταγμένου κράτους και είναι άντρο αναρχικών. Πριν από λίγο κατεθεσα μήνυση στη ΓΑΔΑ για το περιστατικο. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε ζωντανοί και νιώθω ντροπή και απίστευτο θυμό για όλους αυτούς που έθεσαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε κίνδυνο και έχουν παραδώσει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας σε υπανθρώπους χωρίς αρχές, αξίες που μισούν την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους. Καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα".






15 σχόλια:

  1. Ανεύθυνο τέτοια ημέρα να παρκάρεις αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες σε εκείνο το σημείο.Εμεις πληρώνουμε πάρκινγκ ο δήμαρχος δεν μπορούσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ Δήμαρχος φταίει, ρὲ ἀναρχοάπλυτε Σκοπιανοτσολιᾶ;

      Διαγραφή
    2. Δημήγτριε σε εγκαλώ στην τάξη. Τι εκφορά
      χριστιανικού λόγου προς τον οιονδήποτε συνάνθρωπο είναι αυτή; Πως το το λέτε εσείς οι θεοσεβούμενοι χριστιανοί. Ότι ο άνθρωπος επλάσθη κατ'εικόνα του Θεού. Τότε πώς προσβάλεις έτσι την εικόνα του Θεού; Τελικά δεν είστε τίποτε άλλο από μισαλλόδοξα και φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν έχετε καμιά διαφορά από τους ταλιμπάν Ή μάλλον έχετε μια και αυτή είναι θρησκευτική.

      Διαγραφή
    3. Τα ΜΑΤ βαράνε τον κόσμο για να σπάσει η συγκέντρωση,είναι πολύ έξυπνο να παρκάρεις κρατικό αυτοκίνητο κοντά.Ακομη και εγκεφαλικό να έχεις περάσει,μεχρι εκει τα εναπομείναντα εγκεφαλικα κύτταρα πρέπει να επαρκούν.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 20/1/19 ΩΡΑ10.56 ΚΥΡΙΕ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Η ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ ΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ---ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ --ΤΙ ΛΕΣ ΤΑΧΥΓΛΩΣΣΙΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 23 ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
    5. Στην αρχή είπαμε όχι, αλλά μετά αυτοί είπανε να γίνει και εμείς θέλαμε να γίνει, όμως αυτοι
      μετά είπαν οτι δεν γίνεται και τότε και μεις είπαμε οτι δεν θα γίνει. Αυτό.Τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  2. Ορε τζαμπατζιδες κρατικοδιαιτοι επαναστάτες με κρατικο αυτοκίνητο ρε? Να φανταστώ οτι και τα διόδια τα χρέωσαν στον δήμο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ ἑλληνικὸν Κράτος δημιουργήθηκε καὶ μεγάλωσε ἀπὸ Ἕλληνες, ὑπάρχει δὲ γιὰ νὰ ὑπηρετῇ τὸ ἑλληνικὸν Ἔθνος. Αὐτὸ μᾶς ἔλειπε νὰ ῥωτάῃ ὁ Δήμαρχος τῆς Ἡρωϊκῆς Πόλεως Ναούσης τοὺς λιγδιάρηδες τῶν 0,60€/σχόλιο σἂν ἐσένα ἂν θὰ πάρῃ τὸ ὑπηρεσιακό του αὐτοκίνητο γιὰ τὸ Συλλαλητήριο ὑπὲρ τῆς Μακεδονίας.

      Πᾶνε νὰ πληρώσῃς τὰ διόδια γιὰ τὴν Μέρκελ τώρα, παγκοσμιοποιημένο ἀνδράποδο._

      Διαγραφή
    2. Πρὸς ἀνώνυμο ὑποκριτὴ τῆς 20 Ιανουαρίου 2019 - 10:56 μ.μ., ποὺ ὑπερασπίζεται τὸν ἄλλον ἢ τὸν ἑαυτόν του γιὰ τὴν κακοήθεια ποὺ ἔγραψε, ψέγοντας τὸν Δήμαρχο Ναούσης γιὰ τὸν ἐμπρησμὸ καὶ ὄχι τοὺς ἀλῆτες μπαχαλάκηδες τοῦ Σόρος καὶ τοῦ ΣΥΡΙΖΑ:

      Ἀθεούλη, μισεῖς ὄχι μόνον ὅποιον διαφωνεῖ μαζί σου, ἀλλὰ καὶ τὰ ἔντερά σου. Γιὰ κἄτι ὑποκριτὲς σἂν ἐσένα εἶπε ὁ Κύριος τὸ «οὐαὶ ὐμῖν, [...] οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!» καὶ τὸ «ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν»._

      Διαγραφή
    3. Οχοχ καλε χριστιανε εσυ καλε μου ανθρώπε. Ξερεις ακριβώς τι αναφέρει ο νομος για την χρήση κρατικών οχημάτων? Τζαμπατζη πατριώτη,επανάστατη της φαπας?

      Διαγραφή
    4. Εάν ταις γλώσσες των ανθρώπων μιλώ και των αγγέλων, αγάπη δε μη έχω γέγονα χαλκός ηχών και κύμβαλον αλλαλάζον. Μάλλον όταν αναφέρεσαι σε Φαρισαίους κοιτάζεις στον καθρέφτη..Μυρίζεις ναφθαλινη και φορμόλη. Ο ανώνυμος της 20/1 και 10:56

      Διαγραφή
    5. Προς στιγμή νομιζα οτι εισαι σκοπιανος η βουλγαρος οταν είδα την φατσα σου. Γραφε ελληνικα ρε τζαμπατζη.

      Διαγραφή
  3. Τζαμπατζιδες (πατριώτες) της πλακας.Ετσι έχετε μαθει χρονια τωρα. Αλλα ξερω, φταιει η μερκελ οι κακοι ξενοι και τα νεφελιμ για την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια! Ἐξασφάλισες ἄλλα 0,60€. Συνέχισε νὰ γράφῃς καὶ θὰ σ' ἀνταμείψουν οἱ ἐργοδότες σου. Ἡ «δουλειὰ» καὶ τὸ κέρδος πάνω ἀπὸ ὅλα αὐτὰ - εἶναι τὰ ἰδανικά σου. Ἄ, καὶ τὰ ψώνια τὴν Κυριακὴ καὶ τὰ Σκόπια στὸ ΝΑΤΟ._

      Διαγραφή
  4. Ἀνώνυμε τῆς 20/1 καὶ 10:56, φαίνεται ἡ ἀγάπη σου, βρὲ κουτό! Δὲν εἶναι ἀνάγκη νὰ καῖς αὐτοκίνητα τοῦ ἐλληνικοῦ Κράτους. Τὸ καταλάβαμε, ἡ ἀγάπη ξεχειλίζει ἀπ' τὰ μπατζάκια σου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ