Quantcast

http://picasion.com/

Ποια Αράχωβα; Οι διάσημοι ψηφίζουν δαγκωτό Σέλι

Την τιμητική του έχει αυτές τις ημέρες το Σέλι. Το γραφικό χωριό της Ημαθίας έχει δεχθεί την επέλαση του χιονιά και το τοπίο στο Βέρμιο είναι ονειρικό. Τόσο ο οικισμός, όσο και το Χιονοδρομικό Κέντρο, λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω, έχουν δεχθεί εκατοντάδες επισκέπτες απ' ολόκληρη την Ελλάδα. Ανάμεσα στους
εκλεκτούς καλεσμένους εθεάθη και ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής με μεγάλη θητεία στην Ελληνική Τηλεόραση. Ο λόγος φυσικά για το Νίκο Χορταρέα, ο οποίος επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Ημαθία, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Μετά από την παρουσία του στο «Voice», επέλεξε έναν χειμερινό προορισμό, καθώς είναι λάτρης του ΣΚΙ.
Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπετε μαζί με την Ελένη Καραφώλα στην ταβέρνα της περιοχής. Ο δημοφιλής μελλοντολόγος φάνηκε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του τόπου και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες από το κινητό του. Όπως πληροφορούμαστε, όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Βέροια και για τους κατοίκους της, αναφέροντας πως είναι φιλόξενοι άνθρωποι και έξω καρδιά.

2 σχόλια:

  1. μονο διασημος;;;;; ΑΣΤΕΡΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ.ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΨΑΤΕ???ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ