Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Καλαϊτζίδη συναντήθηκαν οι Αγρότες

Συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας είχε το πρωί της Τρίτης 29 Ιανουαρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, όπως οι
επιπτώσεις του Ρωσικού εμπάργκο και οι τρόποι αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος, το αυξημένο κόστος παραγωγής, η υπέρμετρη φορολογία, οι πενιχρές αποζημιώσεις από το deminimis και η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στις πληρωμές. Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών από όποια μορφή κινητοποίησης αποφασίσουν για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους. 
«Προβλήματα που χρόνια τώρα ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να επιλυθούν. Οι πνεύμονες της οικονομίας μας, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, αντί να ενισχυθεί και να χρησιμοποιηθεί για την οικονομική αναγέννηση της περιοχής και της χώρας γενικότερα, στοχοποιείται και συμπιέζεται συνεχώς από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών» ανέφερε ο κ. Καλαϊτζίδης.

2 σχόλια:

  1. Ο Καλαιτζιδης γνωρίζει καλύτερα απο τους αγρότες τα προβλήματα τους,το πρόβλημα είναι ΠΟΥ σε ποιον θα απευθυνθεί και ποιος θα τον ακούσει.Η Κοινή Αγροτική (Ευρωπαικη)Πολιτική έχει δεμένα τα χέρια-πόδια ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε λαμογια ολα ψαχνεται λυσεις στο τη θα κανετε;;; Σπρωξτε ρε τα λαμογια απο της ταξης σας που κοιτανε να γινουν προεδροι των συνετερησμων και των σωματιων για πρωσοπικα τους ωφελει και οχι για το συνολο σας!!! Η απαντηση ειναι διπλα σας!!! Στο βολο!!! Τη παραπανω κανει ο συνετερησμος τα ζαγοριν τα μηλα και εχει χαμηλο κοστος παραγωγης και μοιρασε περιση 3,5 εκατομυρια ευρω στα μελη τους!! Εκανε καινουργιο εργοστασιο χωρις να χρωσταει μια!!! Εσεις κρατηστε τα λαμογια γιατι εχουν της κληκες και ψωφηστε στη πεινα!!! Οι λαγοι δεν γινονται κοπαδι αυτο πονταρουν τα λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ