Quantcast

http://picasion.com/

Αναστάτωση έπειτα από σύγκρουση δύο ΙΧ στους Λαδόμυλους

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Ανοίξεως, έπειτα από τη σύγκρουση δυο ΙΧ στο ύψος πριν τη διασταύρωση στους Λαδόμυλους. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 20:30, όταν ένας δυνατός ήχος σύγκρουσης, έκανε περαστικούς, κατοίκους και
θαμώνες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο, να πεταχτούν για να δουν τι συνέβη. Όχημα που κινούνταν στην οδό Ανοίξεως με κατεύθυνση προς το πάρκο της Ελιάς, έπεσε επάνω σε άλλο όχημα που ήταν σταματημένο. Η σύγκρουση ευτυχώς δεν ήταν σφοδρή, είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές και τις λεπτομέρειες ανέλαβαν οι ασφαλιστικές. 
Στο σημείο δημιουργήθηκε αρχικά έντονο μποτιλιάρισμα και έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας έως την απομάκρυνση των τρακαρισμένων οχημάτων από το δρόμο. Αφού συνέταξε το δελτίο συμβάντος, χρειάστηκε να καλύψει με χώμα τα λάδια που είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ