Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ έστειλε ο Πρωτούλης από τη Βέροια

Πολιτική εκδήλωση - σύσκεψη διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο της Ελιάς στη Βέροια η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση που είχε θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό», κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Στην ομιλία του ο κ. Πρωτούλης, ξεκίνησε απευθύνοντας έναν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους χιλιάδες αγωνιστές, νέους, νέες και παλιότερους, που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων για τα των 100 χρόνια ΚΚΕ. Όπως ανέφερε, ένα πρώτο συμπέρασμα από τον απολογισμό της επιτυχίας αυτής, ήταν πως είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θέλουν να μάθουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, που αναγνωρίζουν το ρόλο και την προσφορά του και δηλώνουν στήριξη στον αγώνα του. 
«Τώρα είναι η ώρα για συμπόρευση με το ΚΚΕ, εδώ είναι η ελπίδα και όχι στις δικαιολογίες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στην επιστροφή στις χρεοκοπημένες επιλογές, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλους διάττοντες προεκλογικούς αστέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ, που όπως είπε, έστησαν έναν κάλπικο καβγά για την εφαρμογή των μνημονίων.
 
Ακολούθησαν παρεμβάσεις από φίλους και οπαδούς της παράταξης, καθώς και ερωτήσεις - τοποθετήσεις από το κοινό. Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ