Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε το Tactical Combat Training T.C.T.®, επιπέδου “2

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το Tactical Combat Training T.C.T.®, επιπέδου “2. Το T.C.T.® είναι ένα κατοχυρωμένο πρόγραμμα με υψηλές απαιτήσεις που συνδυάζει military krav maga & Israeli combat shooting (airsoft). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tactical Combat Training
TCT ® καλύπτεται αποκλειστικά από την Krav Maga Protection KMP ®. Διεξάγεται σε συνεργασία με την Masada (αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ), με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Μελέτης & Διάδοσης Φρουρικής Τέχνης PBS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία WFMA.


Όλοι οι εκπαιδευτές του προγράμματος Tactical Combat Training TCT ® είναι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές του μαχητικού Krav Maga (κραβ μαγκά) της KMP®

Όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία και τα πέντε επίπεδα του προγράμματος, λαμβάνουν πιστοποίηση από την KMP, σε συνεργασία με την Masada Tactical System Israel . Στο σεμινάριο συμμετείχαν από την εκπαιδευτική ομάδα της Βέροιας ο Κων/νος Εφραιμίδης (Advanced L2 Instructor, TCT®️ Instructor, Υπεύθυνος σχολών KMP®️ Ημαθίας) και ο Γιώργος Σαουλίδης (Assistant Intructor KMP®️).

Με την συνδρομή της υγειονομικής κάλυψης της Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

Χορηγοί Σεμιναρίου ήταν η: “Saoulidis Sports” και η “Declic”















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ