Quantcast

http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Βέροιας - Φορτηγάκι συγκρούστηκε με μηχανάκι

Στο Νοσοκομείο ο δικυκλιστής
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο της Βέροιας, με εμπλεκόμενα οχήματα ένα επαγγελματικό φορτηγάκι και ένα μηχανάκι. Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 16:30 όταν το φορτηγάκι που κινούνταν επί της οδού
Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το παζάρι, συγκρούστηκε με μηχανάκι που βγήκε από την ανηφόρα στην οδό Ακαταμαχήτου. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το δίκυκλο να καταλήξει στο πεζοδρόμιο και ο οδηγός του να τραυματιστεί. Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βέροιας.




2 σχόλια:

  1. Δεν έχετε επισημάνει στην δημοσίευση σας πως το φορτηγάκι παραβίασε σηματοδότη ΣΤΟΠ... Και βγήκε επί της οδού Μ.Αλεξάνδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παλικάρι είναι διανομέας και γω το ίδιο μας έχετε σακατεψη και μετά λένε ότι φτενε η διανομής ένα μεροκάματο του πόνου βγάζουμε και μας το βγάζετε απτή μύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ