Quantcast

http://picasion.com/

Τα προϊόντα KYKLOS από τη νέα χρονιά και στα φαρμακεία!

Η εταιρία KYKLOS με έδρα τη Βέροια, που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής φυσικών καλλυντικών βασισμένα σε μία καινοτομία, τον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με ενεργό οξυγόνο, ανακοίνωσε πρόσφατα πως η KYKLOS θα βρίσκεται σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη τη χώρα!!
Η εταιρία KYKLOS είναι μία start up εταιρία που παρόλο τον ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο των cosmetics κατάφερε να εδραιωθεί ήδη στο καταναλωτικό κοινό και αποδεικνύεται πολλά υποσχόμενη ως προς τις επικείμενες κινήσεις της. 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την τοποθέτηση της εταιρίας στα φαρμακεία, η Έλενα Λένου ταξίδεψε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με καταξιωμένους επαγγελματίες του καλλιτεχνικού στερεώματος.
Έλενα Λένου
Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν φωτογραφίσεις και promo videos στα οποία συμμετείχαν τόσο η ίδια η ιδιοκτήτρια όσο και η μούσα της εταιρίας, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Αξίζει ιδιαιτέρως να αναφερθεί πως φωτογράφος του όλου εγχειρήματος ήταν ο Γιώργος Καλφαμανώλης, ένας από τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους της χώρας μας ο οποίος είναι γνωστός ως «ο φωτογράφος των celebrities». Ευχόμαστε στην εταιρία KYKLOS καλή επιτυχία στο νέο της εγχείρημα και πολλά συγχαρητήρια για την δυναμική πορεία της!
Βίκυ Κάβουρα

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ