Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δάκρυσε το πανελλήνιο με την ερμηνεία της Σόνιας Θεοδωρίδου για τον Παντελή Παντελίδη

Για 4η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν δίπλα στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να ενισχύσουν οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια. Την πρώτη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής, στον μαραθώνιο για το «Χαμόγελο του
Παιδιού», είχε βγει τηλεφωνικά ο Παντελής Παντελίδης και μετά από προτροπή της Ζήνας, ο Παντελής υποσχέθηκε να κάνει μια συναυλία για το χαμόγελο. Τρία χρόνια μετά, η εκπομπή έκανε πράξη την επιθυμία του και ας μην είναι πια ανάμεσά μας. Στο στούντιο βρέθηκε και η διάσημη Βεροιώτισσα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία ερμήνευσε με φοβερό τρόπο το τραγούδι «Τα σχοινιά σου». Μάλιστα, ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, προειδοποίησε τους τηλεθεατές πως μετά την ερμηνεία της κ. Θεοδωρίδου δεν θα μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του, όπως κι έγινε. Δείτε το συγκινητικό video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ