Quantcast

http://picasion.com/

Τριήμερο με μουσική, χορό και θέαμα στο Καράβι των Ξωτικών

22-23-24 Δεκεμβρίου 
Ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό και θέαμα ξεκινάει απόψε στο πάρκο της Ελιάς, με φόντο το Καράβι των Ξωτικών. Εικόνες και μελωδίες από το Buenos Aires και την Κωνσταντινούπολη μέχρι τα Βαλκάνια, τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο. Τρεις μουσικές και χορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα, όλες τις ημέρες, το Καράβι των Ξωτικών, θα είναι ανοιχτό για ξενάγηση, από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου:

Σάββατο 22/12
20:00
ACROPOLITAN DANCE COMPANY
Tango Y Amor .Christmas Version

Ένα μαγικό ταξίδι στο Buenos Aires γεμάτο χορό και πάθος...
Η παράσταση Tango y Amor υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην Αργεντινή και να μας συστήσει τον άκρως ερωτικό χορό Tango. Μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα μας σαγηνεύσει και θα μας μεταδώσει την φιλοσοφία του Tango στην αυθεντική του μορφή.

Συμμετέχουν 3 ζευγάρια χορευτών και Quinteto Μουσικών
Επιμέλεια Luis Mestre, Αργεντινή & Μαρία Καββαδία
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 23/12
20:00 συναυλία
ΟΙ ΚΥΡΑΤΖΗΔΕΣ
«Βόρεια Διαδρομή»
Γιάννενα - Κωνσταντινούπολη

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των Μουσικών παραδόσεων, ξεχωρίζει η Αστική Μουσική της Πόλης που η απήχησή της φτάνει Μέσω Θράκης και Μακεδονίας ως τα Γιάννενα, το Ζαγόρι, την Άρτα και την Πρέβεζα.
Πλούσια μελωδικά μοτίβα, τραγούδια και χορευτικοί σκοποί εναλλάσσονται δημιουργώντας μιά γιορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη μεράκι, πάθος και χορευτική Μέσα από τις φωνές του Χρήστου Τσιαμούλη και των Κυρατζήδων, πλαισιωμένες με πολλά οργανικά μέρη και αυτοσχεδιασμούς , η παράδοση κατορθώνει να γίνεται μιά σύγχρονη μουσική που απευθύνεται σε όλους
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δευτέρα 24/12
13:00 συναυλία
BABO CORO Στου Χορού την Αγκαλιά

Οι Babo Koro είναι ένα μουσικό μωσαϊκό, που συνθέσεις τους αντηχούν φωνές των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Στο πολύχρωμο μουσικό τους υφάδι μπλέκουν η παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και πολυφωνίες, η αίσθηση του swing, η τσιγγάνικη περιπλάνηση, η rock αμεσότητα, η λαϊκή απλότητα, η μοντέρνα εναρμόνιση και οι πολυρυθμίες.
Οι στίχοι τους, ένα επίκαιρο παραδοσιακό αφήγημα. Κάθε εμφάνισή τους ακροβατεί μεταξύ γλεντιού και συναυλίας, άλλοτε ξεσηκώνοντας και άλλοτε καθηλώνοντας, πάντοτε όμως εξυμνώντας τα ανθρώπινα πάθη, σε ένα σύγχρονο ραβαΐσι αυθορμητισμού και συγκερασμού των ετέρων.
Οι Babo Koro μας καλούν στου Χορού την Αγκαλιά. Εκεί, όπου οι καημοί συναντούν τα μεράκια, και ανταμώνουν του κόσμου τ’ ακριβά.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ