Quantcast

http://picasion.com/

Τα πήρε στο κρανίο ο Καρυπίδης

Οργισμένη ήταν η αντίδραση Καρυπίδη μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον Εργοτέλη. Αποφάσισε πρόστιμο και αναίρεση της χριστουγεννιάτικης άδειας των παικτών, ενώ προανήγγειλε και αποχωρήσεις παικτών. Αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Άρη προκαλεί ο αποκλεισμός-σοκ από τον Εργοτέλη στο
Κύπελλο. Η εικόνα της ομάδας στην Κρήτη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος αποφάσισε την επιβολή του βαρύτερου πρόστιμου που προβλέπεται βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Παράλληλα ο Ημαθιώτης πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε και την πρόθεσή του να κοπεί η εορταστική άδεια των παικτών, ενώ σε σύσκεψη που θα έχει στην Αθήνα (σ.σ. εκεί θα διανυκτερεύσει απόψε η αποστολή) με τους Παντελίδη και Διαμαντόπουλο θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο ριζοσπαστικών αλλαγών. Εξάλλου αυτές τις προανήγγειλε και επισήμως ο Καρυπίδης με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς στο Παγκρήτιο, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Από αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα. Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ