Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανικός στην Πιερίων από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Πιερίων από αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Κυριακής 16/12, όταν ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν επί της Πιερίων, στο ρεύμα προς την έξοδο της πόλης. Αμέσως ο οδηγός του
έντρομος, κάλεσε την Πυροσβεστική, επιχειρώντας παράλληλα να την κατασβέσει. Πολλοί ήταν και οι κάτοικοι της περιοχής, που βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους να δουν τι ακριβώς συνέβη, φοβήθηκαν το ενδεχόμενο έκρηξης του αυτοκινήτου.
Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με δυο οχήματα και πέντε άνδρες, όπου και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη, κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Τροχαίας, για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο. 
Αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι άνδρες της Πυροσβεστικής έλεγξαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο, προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτιά της. Αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαρροή καυσίμου, η προανάκριση της Πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια συνεχίζεται. Δείτε φωτογραφίες:







 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ