Quantcast

http://picasion.com/

Νίκησε Ολυμπιακό και... αέρα η Βέροια στα Κύμινα

Με σπουδαία νίκη έκλεισε το 2018 η ομάδα της Βέροιας. Η «Βασίλισσα» πέρασε από τα Κύμινα επικρατώντας με 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού, σε ένα ματς που έγινε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, με πολύ δυνατό και παγωμένο αέρα και βροχή! Οι «κυανέρυθροι» παρόλα αυτά, κατόρθωσαν να φέρουν εις
πέρας την δύσκολη αποστολή τους και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη, με την οποία εδραιώθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου. Αγωνιστικά, το ματς δεν χωράει σε κριτική, αφού ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στους παίκτες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο!


Οι γηπεδούχοι, έχοντας υπέρ τους τον άνεμο στο πρώτο μέρος, είχαν μια τεράστια ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 22’, όταν ο Γανοτάκης γέμισε με φάουλ από δεξιά στην περιοχή της Βέροιας, με τον Κοντογουλίδη να αποκρούει δύο φορές σωτήρια τα κοντινά σουτ των Αμανατίδη και Αυγέρου και να αποσοβεί ένα σίγουρο γκολ!

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη τους.

Στο 37’ ο Μουχάλης με πλάγιο γέμισε στην περιοχή των γηπεδούχων όπου ένας αμυντικός δεν έδιωξε σωστά και ο Παπουτσίδης από κοντά με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 43’ οι "κυανέρυθροι" βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Σκαθαρούδη να δίνει ωραία στον Κανούλα, ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2!

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και στο 66’ διεύρυνε το προβάδισμά της με ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ. Ο Κανούλας εκτέλεσε σκαφτά το φάουλ περνώντας έξυπνα τη μπάλα πάνω από το τείχος, με τον Μπλέτσα να την στέλνει από κοντά στα δίχτυα για το 0-3!

Από εκεί και πέρα μέχρι τη λήξη του αγώνα οι παίκτες και οι φίλαθλοι «παρακαλούσαν» να τελειώσει το… μαρτύριο, με το 0-3 να παραμένει έως το φινάλε του αγώνα και τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο τρίποντο!


Διαιτησία: Θεοχάρης (Νίκζας, Αναστασίου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης, Τρικαλινός (21' λ.τ. Κυριακίδης), Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Αμανατίδης, Κλάπης (80' Γιάντσος), Μαραντίδης (55' Παρράς), Γανοτάκης, Τσελέπης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Παπουτσίδης (65' λ.τ. Σοφιανίδης), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (77' Ζούρκος), Κανούλας, Σκαθαρούδης (70' Μυλωνάς), Χαντζάρας (56' Τσικόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ