Quantcast

http://picasion.com/

Άρχισαν τα όργανα: Παυλίδης εναντίον Μπατσαρά

Σε υψηλούς τόνους φαίνεται ότι θα κινηθεί η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου. Μετά τις πρώτες βολές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του νυν δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, χθες άνοιξε και νέο μέτωπο, αυτή τη φορά μεταξύ Παύλου Παυλίδη και Γεωργίας Μπατσαρά. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παυλίδης δεν άφησε ασχολίαστη τη συνέντευξη τύπου της έτερης υποψήφιας κ. Μπατσαρά (θυμηθείτε το ρεπορτάζ εδώ) και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά: 

"Έπεσαν οι μάσκες της κ. Μπατσαρά, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό για «αποτυχημένη δημοτική Αρχή»!! και ότι «εκτιμά αφάνταστα» αυτούς που 10 χρόνια δεν τέλειωσαν κανένα έργο με το οποίο ασχολήθηκαν, που έχουν μπλέξει τον Δήμο σε περιπέτειες, που ακόμα και τα απλά πράγματα της καθημερινότητας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του καθενός μας, το παρασκήνιο και τι κτίζεται στις πλάτες της πόλης". 

Και ακόμα έχουμε Δεκέμβριο... 

4 σχόλια:

  1. το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε μέχρι τις εκλογές. Λοιπόν ετοιμαστείτε, καφεδάκι (τσιγάρο κομμένο), ζεστή γωνιά καλή παρέα και η παράσταση αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπόγραψε ο κ.Παυλιδης όταν ήταν δ.συμβουλος για την θεσπέσια πλατεία ωρολογίου και το ασανσέρ που δεν βγάζει πουθενά στην ελιά? (Το συντριβάνι της οποίας ,παρεπιπτόντως,αποτελεί σημείο αναφοράς για τις αναπλάσεις ευρωπαϊκών πόλεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπω να ασχολούμεθα με τα ζητήματα της Βέροίας αλλά με τα όσα θα σούρνει ο ένας στον άλλο! Σπουδαίος προεκλογικός αγώνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε δεν κατάλαβες ότι στην όλη υπόθεση υπάρχει αγώνας αλλά όχι προεκλογικός απλά προσωπικός ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ