Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπατσαρά: «Με κουλτούρα και διάθεση συνεργασίας»

Έναρξη του διαλόγου με την κοινωνία μέσω των τοπικών ΜΜΕ χαρακτήρισε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Αιγές η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά. Η κ. Μπατσαρά παρουσία στελεχών του κόμματος και υποστηρικτών της προσπάθειάς της, περιέγραψε
τις αρχές που θα διέπουν τον συνδυασμό της και ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατία για την στήριξη. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα και το μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Κουτσουπιάς.

Απευθυνόμενη στους πολίτες της Βέροιας τόνισε την ανάγκη η Βέροια να πάψει να είναι μια γκρίζα πόλη και να αποκτήσει χρώμα και ζωντάνια. «Το χρίσμα δεν το πήραμε για να γίνουμε κομματική οργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά. «θέλουμε να εκφράσουμε το σύνολο των πολιτών και ζητάμε την εμπιστοσύνη τους». Κάλεσε δε όσους έχουν τη φιλοδοξία να προσφέρουν, να έρθουν και να ενισχύσουν τις γραμμές του συνδυασμού όσο υπάρχουν ακόμα θέσεις.

Ειδική μνεία έκανε στη διάθεση και την κουλτούρα της συνεργασίας με την οποία σκοπεύει να πολιτευτεί, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την κυβέρνηση Σαμαρά και την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στην βουλή της οποίας ήταν τότε μέλος. Εξάλλου ανέφερε πως εκτιμά τον κ. Βοργιαζίδη, πιστεύει πως είχε όραμα όταν ξεκίνησε, αλλά παρ' όλα αυτά η πόλη... «έκατσε».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η κ. Μπατσαρά τόνισε:

-Για τον αν πιέζονται στελέχη της παράταξης να μην συμμετέχουν σε αντίπαλους συνδυασμούς και πως τοποθετείται η ίδια.

-Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Μακρυά από μένα οι πιέσεις πάσης φύσεως. Μπορεί να με στεναχωρεί προσωπικά αν κάποιο στέλεχος δεν συνδράμει στην προσπάθεια αλλά δεν ήρθαμε για να κάνουμε οικογένειες να μαλώσουν και να διαλύσουμε το κόμμα.

-Για το εάν υπάρχει περίπτωση να μην συγκροτήσει τελικά συνδυασμό και να εγκαταλείψει την κούρσα

-Δεν με αγγίζουν οι φήμες. Ξέρουν όλοι πως δεν είμαι από αυτούς που εγκαταλείπουν τη μάχη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποσυρθώ. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη.

-Για τις υποθέσεις του Δήμου που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη και τα μεγάλα έργα της πόλης που έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα

-Πέρα από τα νομικά προβλήματα που τυχόν υπάρχουν η δική μας διοίκηση θα «τρέξει» δυναμικά τα έργα.
Οι περιπτώσεις της εμπλοκής της δικαιοσύνης στα θέματα του Δήμου Βέροιας δεν τιμούν τον Δήμο.

-Για το φλέγον θέμα των συνεργασιών λόγω της απλής αναλογικής και το αν θα συνεργαζόταν ακόμα και με μια αποτυχημένη δημοτική παράταξη

-Ξεκαθάρισε πως δεν υιοθετεί τον όρο «αποτυχημένη» για την παρούσα διοίκηση του Δήμου Βέροιας και πρόσθεσε: «και με τον διάολο θα συνεργαστώ προκειμένου να πάει μπροστά η πόλη». Υπογράμμισε πάντως πως υποχρέωση του συνδυασμού είναι να παλέψει για εκλογή από την πρώτη Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ