Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απόψε το μεγάλο live ραντεβού του Φώντα στο VOICE - Με ποια σειρά βγαίνει και πως ψηφίζουμε!

Σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί το πρώτο live επεισόδιο του γνωστού τηλεπαιχνιδιού του Σκάι VOICE OF GREECE. O «δικός μας» Φώντας Λαφαζάνης θα ερμηνεύσει σήμερα πολύ γνωστό τραγούδι μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, όπως ανέφερε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό
στο Instagram. Ο Φώντας διαγωνίζεται μαζί με έναν ακόμα παίκτη από αντίπαλη ομάδα (άλλου coach). Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι του Φώντα θα εμφανιστεί δεύτερο στη σημερινή εκπομπή και ο τραγουδιστής μας θα ερμηνεύσει δεύτερος το τραγούδι του.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από την ώρα που θα ανέβουν και οι δύο στη σκηνή μέχρι που θα τελειώσουν και οι δύο το τραγούδι τους. Ψηφίζουμε τον Φώντα και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του αντίπαλου τραγουδιστή (θα υπάρξουν οι σχετικές κάρτες με τους αριθμούς).

Ήδη στην Αθήνα βρίσκονται οι αδερφές του Φώντα, Έλενα και Δήμητρα (φώτο) για να τον στηρίξουν.

Ο Φώντας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου και ο κόσμος θα το επιβεβαιώσει αυτό, μια ακόμη φορά. Η δε περίφημη TeamSakis του coach Σάκη Ρουβά θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή, με τον Φώντα Λαφαζάνη να προβάλει ως ένα από τα βασικά φαβορί της.

Ραντεβού όλοι σήμερα στις 21:00 στην τηλεόραση ΣΚΑΙ και στο live του The Voice Of Greece!


Στηρίζουμε τον Φώντα Λαφαζάνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ