Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκησε και πλησίασε τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου η Βέροια

Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε η Βέροια επί του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου, πλησιάζοντάς τον στους τρεις βαθμούς και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής! Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έπαιξε με εξαιρετική μεσοαμυντική τακτική,
δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους και χτυπώντας στις κόντρα επιθέσεις. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «κυανέρυθρους», αφού με το… καλησπέρα άνοιξαν το σκορ! Ήταν το 5ο λεπτό όταν ο Κανούλας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Παλαιοχωρίου γράφοντας το 1-0 για τη «Βασίλισσα»!
 Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με οργανωμένες επιθέσεις προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί για την Βεροιώτικη εστία. 

Στο 7’ ο Κοντογουλίδης μπλόκαρε το απευθείας φάουλ του Σιμόνι, ενώ στο 26’ ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Κεφαλά. 

Ενδιάμεσα οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με σουτ του Βεργώνη στο 19’ λίγο μέσα από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γιώτας. 


Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ανέβηκε ο ρυθμός, με τον Μανιό να σουτάρει στο 37’ και τον Κοντογουλίδη να αποκρούει χωρίς δυσκολία, ενώ τρία λεπτά αργότερα τον Χαντζάρα να στέλνει από καλή θέση με σουτ τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παλαιοχωρίου.



Στο 41’ οι Βεροιώτες έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν ο Χαντζάρας από αριστερά βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Κανούλα, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε τον Γιώτα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ! 

Στο 44’ οι «κυανέρυθροι» βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Κανούλα να μην μπορεί να συνδυαστεί σωστά με τον Χαντζάρα και έτσι να χάνεται η ευκαιρία για τους γηπεδούχους! 

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες έγιναν πιο σφιχτοί μεσοαμυντικά και δεν επέτρεψαν τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σε κανένα σημείο, ενώ αντίθετα ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες και πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα!

Στο 52’ η κεφαλιά του Κανούλα έφυγε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα έδιωξε με γροθιές ο Γιώτας.

Στο 62’ οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη τους!



Μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά ο Τσικόπουλος έβγαλε συστημένη σέντρα για τον Κανούλα, ο οποίος στην καρδιά της άμυνας του Παλαιοχωρίου έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Γιώτα, για το 2-0!

Οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να απειλούν και να μην απειλούνται, με τον Γιώτα στο 68’ να πέφτει στα πόδια του Μουρατίδη και να διώχνει σωτήρια τη μπάλα.

Στο τελευταίο 20λεπτο δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση, με τους παίκτες του Παλαιοχωρίου να μην έχουν ψυχολογία για να διεκδικήσουν έστω τη μείωση του σκορ και τους Βεροιώτες από την άλλη πλευρά να κρατούν εύκολα το 2-0!

Καλή ήταν η διαιτησία του Μαρόπουλου, ο οποίος είχε βοηθούς τους Νταβέλα και Τοροσιάδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.



ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός (46' λ.τ. Παπουτσίδης), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Καράμπελας), Κάνουλας, Σκαθαρούδης (59' Τσικόπουλος), Χαντζάρας (79' λ.τ. Μυλωνάς).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταϊρης, Αποστολάς, Μπάμπουρας (57' Αλωπούδης), Κεφαλάς (72' Σκέμπη), Κωτάκης, Ιγνατίδης (90' Δημητρακόπουλος), Μανιός, Σιμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ