Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια Ημαθιώτισσα έκανε άνω-κάτω την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Έλεγε πως δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγειά μας ρε παιδιά, αλλά τελικά χθες την είδαμε να διασκεδάζει τον κόσμο. Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση, η λαϊκή ερμηνεύτρια από το Αγγελοχώρι της Νάουσας, η οποία πριν από λίγο καιρό δήλωνε: «Καλούν
τους ίδιους και τους ίδιους. Αυτοί είναι λες και είναι με τον μήνα εκεί. Η εκπομπή είναι καλή, αλλά έμαθα ότι δεν με κάλεσαν εμένα ποτέ γιατί πήγαμε και τραγουδήσαμε στην Πάνια. Αυτό δεν είναι κομπλεξικό πράγμα; Καλά δεν θα κλάψω εγώ τώρα επειδή δεν με κάλεσαν. Εγώ πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε». Χθες όμως την είδαμε στα καλύτερά της στην εκπομπή του ηθοποιού όπου και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Πραγματικά, η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Τόσο που τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από καλά. Έκανε 28,1% στο γενικό σύνολο και κατάφερε να κάνει την εκπομπή να περάσει πρώτη... Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ