Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο project by «λένος» στη Βέροια: Καλώς ήρθατε στο εστιατόριο «La Primavera»

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε πριν από λίγες μέρες τις πόρτες του στην καρδιά της Βέροιας. Το ιταλικό εστιατόριο «La Primavera» επέλεξε τους επαγγελματίες του είδους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και άνετου χώρου «κόσμημα», με υψηλή αισθητική και εξαιρετικό design. Η επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος», εξασφάλισε σχέδια πλακιδίων και υλικά που προτείνουν οι τελευταίες τάσεις του interior design, όπως πλακίδια που μιμούνται άψογα το μάρμαρο, το μωσαϊκό και το τούβλο. Ο interior designer Κωνσταντίνος Μπίκας, συνδύασε άψογα πολλά και διαφορετικά στοιχεία, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα industrial πολυτέλειας.
Σχέδια και προϊόντα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων, το κατάστημα «λένος» μας τα συστήνει στη Βέροια σήμερα! Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. Δίπλα σας με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ