Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Σοκολάτας στη Νάουσα - Σειρά παίρνει η Αλεξάνδρεια

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το πρώτο από τα δύο φετινά διήμερα της 5ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Τα μικρά και μεγάλα παιδιά της Νάουσας, κατέκλυσαν την πλατεία Καρατάσου την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, παρακολουθώντας τις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί και δοκιμάζοντας τα γλυκά εδέσματα που με μεράκι παρασκεύασαν οι ζαχαροπλάστες της πόλης.
Το σπίτι του Άγιου Βασίλη, οι χειροτεχνίες και το face painting, είχαν την τιμητική τους, βάζοντας για τα καλά τους επισκέπτες στο γιορτινό κλίμα των ημερών.
Ικανοποιημένος από την επιτυχία και την ανταπόκριση που είχε το διήμερο στη Νάουσα, δήλωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, που ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση, αλλά και τον κόσμο που συμμετείχε μαζικά, ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Γιορτή Σοκολάτας, το επόμενο διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ