Quantcast

http://picasion.com/

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΑΟΚ στα Τρίκαλα

Την ήττα γνώρισε στα Τρίκαλα το ανδρικό της ομάδας του ΑΟΚ με 86-64, σε μια πολύ κακή εμφάνιση από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Ηλιάδη φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Κορυφαίοι παίκτες για την ομάδα της
Βέροιας ήταν ο Μαυρίδης και ο Χαραλαμπίδης με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα. Το βλέμμα πλέον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας, την Κυριακή 16/12, με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Ικαροι Τρικάλων (Μητσιάδης): Κολότσιος Α. 5, Βλάχος 19, Κολότσιος Β. 2, Αργύρης 12, Χατζής, Ντούρβας, Τσορμπατζάκης, Μούμογλου 8, Φούντας 16, Μπαρμπαρούσης, Στάνκοβιτς 14, Μέξης 10.

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Τρομπούκης 2, Ουσουλτζόγλου 4, Καραθανάσης, Γκανάς 3(1), Βλάχος 4, Μαυρίδης 16, Ιωαννίδης 3(1), Κασαμπαλής 10, Καραδήσογλου 3, Χατζηλαμπρινός 6, Χαραλαμπίδης 11(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ