Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς έξω από τράπεζα στη Βέροια (φωτο + βίντεο)

Καταγγέλλεται ο πλειστηριασμός σπιτιού στην Ημαθία
Συμβολική κατάληψη του πεζοδρομίου έξω υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μαλακούση πραγματοποιούν αυτή την ώρα 40 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ. Όπως καταγγέλλουν, αφορμή είναι η διαδικασία

πλειστηριασμού που έχει ξεκινήσει για την πρώτη κατοικία πολίτη της Ημαθίας. Συνταξιούχοι και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Νάουσας έχουν απλώσει πανό κατά των πλειστηριασμών, ενώ φωνάζουν συνθήματα εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής για το θέμα. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, Σάκης Τσίτσης, δήλωσε στο veriotis.gr: «Εκπέμπεται συναγερμός για την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Η κυβέρνηση κλιμακώνει τις απειλές στα υπερχρεωμένα λαϊκά νοικοκυριά για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς κατοικιών, με στόχο να μειωθεί η έκθεση των τραπεζών στα «κόκκινα» δάνεια, ώστε να στηρίξουν αποτελεσματικά το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης».










1 σχόλιο:

  1. Για ένα σπίτι,ενός πολίτη βγήκαμε στο πεζοδρόμιο,για την προδοσια μακεδονικου και της παραχώρησης-παραποιησης της ιστορίας στα Σκόπια δεν έδωσε γραμμή το κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ