Διακοπές κυκλοφορίας στην Ανοίξεως - Δείτε πότε

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και εναλλάξ κίνηση των οχημάτων με διακοπές κυκλοφορίας ανά διαστήματα στο ένα ρεύμα της οδού Ανοίξεως, ανακοινώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Με απόφαση των αρμόδιων αρχών και λόγω των εργασιών που αφορούν στη σκυροδέτηση και διαμόρφωση
του αύλειου χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη σήμερα Τετάρτη, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ ανάλογες ενέργειες προβλέπονται για μεθαύριο Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:«Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών που αφορούν σκυροδέτηση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας επί της ενταύθα οδού Ανοίξεως, Την Τετάρτη 12-12-2018 και την Παρασκευή 14-12-2018, κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 14:00΄ έκαστη ημέρα: α) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στο τμήμα της ενταύθα οδού Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Πρόνοιας, προκειμένου να σταθμεύσουν το υπ΄ αριθμ. ΜΕ-87760 μηχάνημα έργων και τα υπ΄ αριθμ. ΗΜΗ1627 και ΗΜΤ-5394 φορτηγά οχήματα, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανωτέρω εργασίες και β) Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην ενταύθα οδό Ανοίξεως, από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Πρόνοιας, με παράλληλη απαγόρευση διέλευσης των πεζών από το πεζοδρόμιο, έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας. Στο σημείο, θα τοποθετηθεί σήμανση προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων περιμετρικά των ανωτέρω οχημάτων, καθώς και σημαιοφόροι με ανακλαστικό γιλέκο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ