Quantcast

http://picasion.com/

Αναβίωσε το έθιμο της Βαρβάρας από τη Θρακική Εστία Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το «Έθιμο της Βαρβάρας» με ομιλητή τον Θρακιώτη συγγραφέα κ. Μάνο Γεώργιο με θέμα « Ο ξεριζωμός των Ελλήνων της Θράκης» που αναφέρθηκε αναλυτικά στα γεγονότα της επώδυνης προσφυγιάς. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο εκπρόσωπος
του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα πανοσιολογιότατος π. Νεκτάριος Χαλετζής, η βουλευτής κ. Καρασαρλίδου Φρόσω, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου αντιδήμαρχος κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Βεροίας κ. Παπαγάννης Ιωάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Παπαϊωάννου Μαρία, ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ κ Θέμελης Δημήτριος, ο κ. Φαναριώτης Αθανάσιος, ο κ. Τενεκετζόγλου Δημήτριος πλήθος μελών και φίλων μας.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η κ. Ανθούλα Τενεκετζόγλου τα δε παιδιά του χορευτικού μας τραγούδησαν τραγούδια της προσφυγιάς ενδιάμεσα ομιλίας. Με το τέλος της ομιλίας οι κυρίες της Θρακικής Εστίας προσέφεραν στους παρευρισκομένους μοσχοβολιστή ΒΑΡΒΑΡΑ.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ