Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζει ανοδικά την πορεία του το πρατήριο της JEToil στη Βέροια

Το πρατήριο υγρών καυσίμων της «JEToil» συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του κι έχει κερδίσει από την πρώτη μέρα την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου. Οι καταπληκτικές τιμές του και η εξυπηρέτηση του ευγενικού και άρτια καταρτισμένου προσωπικού, το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα
αξιόλογα σημεία αναφοράς για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Το πρατήριο, που έχει ανακαινισθεί πρόσφατα, λειτουργεί υπό τη νέα διεύθυνση του Αντώνη Λιάτσου «LIATSOS FUEL» και παρέχει σε εκπληκτικές τιμές όλων των ειδών τα καύσιμα όπως, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη 95 και 100 οκτανίων, υγραέριο, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά.

Βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης αρ. 124 (μετά τα φανάρια της Κύπρου) - τηλ. παραγγελιών: 2331063770 - και προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες πλυσίματος οχημάτων και ελέγχου πολλαπλών σημείων αυτοκινήτου (έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, αντιψυκτικού κλπ).

Η διεύθυνση του πρατηρίου μας κάνει γνωστό ότι κατά την περίοδο των εορτών θα υπάρξουν ημερήσιες προσφορές σε ορισμένα κάθε φορά είδη καυσίμων.

Η διεύθυνση του πρατηρίου και το προσωπικό εύχονται σε όλους «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ