Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μια εορταστική... groufie αποχαιρετάει το 2018 η οικογένεια του «Στάσου Μύγδαλα»

Λίγες ώρες πριν αφήσουμε πίσω μας το 2018 και η μεγάλη οικογένεια του «Στάσου Μύγδαλα» μας χάρισε μια υπέροχη εορταστική... groufie για να μας ευχηθεί καλή χρονιά και να μας ευχαριστήσει για την αγάπη μας όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιοκτήτες και σχεδόν σύσσωμο το προσωπικό του
«Στάσου Μύγδαλα», πέρασαν τις τελευταίες ώρες της χρονιάς μαζί, στο χώρο που όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να αποκτήσουν όλοι μια δεύτερη, δεμένη οικογένεια. Μέσα σε κλίμα χαράς, έκοψαν βασιλόπιτα, αντάλλαξαν ευχές, ενώ οι ιδιοκτήτες του καταστήματος πρόσφεραν σε όλους από μια βασιλόπιτα και μια φιάλη τοπικό κρασί.

Την εορταστική groufie που ανέβηκε στο facebook του «Στάσου Μύγδαλα» συνόδευε και ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Πάει ο παλιός ο χρόνος...ας γιορτάσουμε παιδιά....». Σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας δείχνετε τόσο έντονα την αγάπη σας.....υποσχόμαστε να προσπαθούμε να γίνουμε συνέχεια όλο και καλύτεροι.....και μην ξεχνάμε ότι στις μέρες μας το μόνο που έχει μείνει είναι η οικογένεια... «οικογένεια» μεταξύ φίλων... «οικογένεια» στην δουλειά... από την οικογένεια του «Στάσου Μύγδαλα» λοιπόν χρόνια πολλά με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ